Tož jak?

Založil Pedrito, 2025-10-06 19:17

Předchozí téma - Další téma

0 Uživatelů a 1 Host prohlíží toto téma.

Pedrito

A kde je táta s mámou, musí být dítě... Je to pozoruhodná rodinka :) K jakému obrazu že jsme byli stvořeni?

Co je neměnou "osou" vesmírného rozechvění, to je zaznamenatelné lidem jen velmi vyjímečně. Ale mnozí jsou o tom s přečtením nějaké knihy o sobě přesvědčeni.

Pedrito

Pak se šermují meči ukovanými z písmenek v peci svého honění se za vyhasnutím...

A navrch geniálně rozumí politice :D

Já politice samozřejmě taky dokonale rozumím :P stala se mašinérií. A ozubená kola jsou vpravo i vlevo a setrvačník uprostřed.

Pedrito

Já bych se tvých vzpomínek Miroslave zas tak nebál. A kdybych byl někdo jinej, třeba někdo jako Zdeněk ;D Tak ať se z toho opupinkuju, dobře mi tak. A kdybych byl třeba jako paní Zímová, kterou zdravím hojně u popelnic, tak by se mi to třeba hodilo na podložení stolu. Neb furt hlásí, "to se mi hodí". Dal jsem jí staré umyvadlo, a pár věcí ještě, byla vždy štěstím bez sebe. ALE nedokážu si představit, jak je aplikuje...

Paradoxy

No a já bych ty vzpomínky zaonačila tak, aby chápal, kdo chápat má a když někdo nepochopí, nic se neděje :)

Omlouvám se, že moc nepřispívám, ale už jsem ze všeho docela grogy a zároveň mi to začíná být putna. Furt něco řeším a dělám, musela jsem kvůli tomu ucpanýmu odpadu vyházet lína a pokládám nová....

Pedrito

Internet není podstatný, ani co kdo naň kde praví, já si hned říkal, co tě do fór zaválo, nějak mi to s tebou nešlo moc dohromady :)
Tys šakti domácí a praktická, bych řek, a myslím že je to pro tebe dost těžké, vnímat vztahy mezi fóristy, zběsilost co se tu v režiji Honzama rozpoutala dle jistého scénáře. Ber to s reservou :)

Pedrito

Už asi bude na zoo sychravo, tak až se ojaří a budete mít volnou sobotu, provedu tě s holčinou, nebo i bez, mezi zvířátky. A mezi duchy v katakombách třeba, přidat se může každý :)

Pedrito

Můžem zapálit to pravítko :D

Parádně hořel i travex s cukrem, ale to už trochu vyšší level, ten už se taky nedělá. Děcko už muselo být obezřetné. Dá se dnes sehnat jako nějakej dusičňan, asi draselný, či sodný. Kdyby měl někdo zájem vidět to v akci.

Pedrito

S hypermanganem by to mohlo mít i ohňostrůjný charakter. :smiley_fireworks:

Pedrito

Kyselinu dusičnou a škrob raděj necháme stranou . . .

Pedrito

Od začátku cesty holt vnímám Kundalini jako duchovní matku. Každý má v sobě ten bod, "hranici", co překračuje. Kde pozornost se nechá spustit do hloubek, jež ji táhnou. Stejně jako ji táhnou myšlenky a pocity... Jen už se jich prostě nabažila a vyhlíží obzor, kde je to jinak - mimo zalíbení v nich.

Pedrito

Ani to není jen tak, že jsi Evulíno se nazvala Tara - čili Arat pozpátku. Co bylo prvně, Arat nebo Tara? :)
Já psal zkráceně jinde jako Niška, ale to jen, že mě zrovna nic jinýho nenapadlo. Je to krásné jméno. Niškalanka ale už má ty hranice, co překračuuje. Niška je jen "bez, prostá"... Ono to má celkově význam - bez (prostá) území, jejižh hranice Tara překračuje. Je to hezký propojení :)

Evulína

Ahoj, úplně první Nick jsem si kdysi dala Nada. Pak Tara.

Pedrito

Hoj ahoj, a odkud ti to jméno přišlo? Jednou jsme se asi o tem bavili, asi mi to prchlo :)

Evulína

Pedrito

Včera ti jedu z práce, na koloběžce, 25km za hodinu, a najednou plác - vykadil se na mě pták, na čepičku...

Jaká je pravděpodobnost, že se tohle stane? Než jsem si to uvědomil, trochu mě to namíchlo. Ale pak, jaké je to štěstí :)