Tož jak?

Založil Pedrito, 2025-10-06 19:17

Předchozí téma - Další téma

0 Uživatelů a 1 Host prohlíží toto téma.

Evulína

S tou Nadou to bylo tak.
Asi před 25 lety, kdy jsem byla doma ještě na mateřské s dcerou, ona šla spát po obědě a já se natáhla na koberec a relaxovala...
Asi jsem se trochu ztratila, protože se mi zdál takový sen, že jsem se viděla jako mladá žena, která kráčí mezi lidmi, míjí se s nimi, zdravě sebe-vědomá, ukotvena v sobě... Ta žena se jmenovala Nada.
A bylo to zrovna v době, kdy začínala elektronická komunikace a toto jméno jsem použila do své první a stáletrvající emailové adresy. Evanada.

Pedrito

Jo to jsme byli jěště mladí a krásní... Dnes už jsme jen krásní :)

Pedrito

Jinak, když Kundalini zprvu stoupá, stoupá levým nádím spolu s středním. Je to jen pár kanálků. Levou Idou proto, že je to strana citu a pro hledače je to vnímatelné. A zastaví se v srdci, k pročištění aspektů Šivy. Tedy to pověstné Sat, Čit, Ánanda... A další takovou zastávkou je Ádžňa, na které je rozvinut mozek. Pozornost je Jí vedena, již tichá, vidí to zevnitř (projevu, těla) a teď se nesmí nechat zlákat do stran mysli - emocí a intelektu. Ta pověstná branka je mezi nimi...
Je li pozornost odevzdaná, tak se to nestane. A projde s Kundaliní do Sahasráry. Ale furt je to jen začátek. Neb je třeba pročistit všechny čakry, nádí, podvědomí. To je možná to "dolů", pěkně zpět k Muladháře, atd, a důkladně.

Pedrito

Pokládám to k ledu, asi jako Miroslav jsem ucítil jakési varování ::)

Tož tak.

Paradoxy

U ledu tomu bude dobře :). Já prožívala duchovno dneska u štípání dřeva, přijel synovi kamarád a šel mi pomoct, naštípal špalky, který mi nešly udělat štípačkou, jsem mu moc vděčná.

Je tu takové zvláštní prázdno. Ale zároveň klid.
Zítra se pustím do ohrádky okolo boudy, ať maj štěňátka prostor, až začnou běhat a aby se zároveň nikam neztratili. Už dělám kampaň na chcete mě? :) Je jich sedm, vůbec nevím komu je udám, ale rodiče jsou suprový voříšci.

Pedrito

Pedrito

Koukal jsem, že to asi už nefunguje. Neb tam nemaj v kalendáři, ani na zimu, žádnou příští akci. Nebo to jsou takový zimní nárazovky :)