Stav společnosti II

Založil Miroslav, 2025-05-02 10:01

Předchozí téma - Další téma

0 Uživatelé a 2 Hosté prohlíží toto téma.

Pedrito

Nedokážu tuhle divu poslouchat, kdyžtak to pro mě shrň, o čem mluví, třeba to nějak poberu.

Miroslav

To já si ji rád poslechnu až budu mít čas. Jsem zvědav co zase vymyslela. Podobně jsem zvědav i na Honzama - ten se už bohužel jenom opakuje, a taky na Dorku, ten je mnohem pestřejší, zvláště když píše o tom co ve mně všechno vidí a jak je mu mne líto.  :)

Pedrito

Je to nastavením, že jeden je na
 Masaryka as druhý na Tisa... Tohle nemůžeš udát svými přesvědčeními. Já mám např. v tom trochu anarchistickej názor. Ale nikdy bych ho nikomu nevštěpoval. 

Pedrito

To byli strašní volové, vymysleli pogo a jednou přišli na konkurs a  rádio týpek se každýho ptal, jak se jmenuješ? A každej mu řek, "Johny".

Pedrito

Visáči si to přebásnili :D

Miroslav

Tak jsem Pekovou shlédl a nic nového nevymyslela.
To, že je ve vakcíně DNA je u běžných vakcín normální. Částice viru - tedy i jeho DNA je právě to, co vyvolává obranou reakci imunitního systému a pak chrání očkovaného před živými viry.
Možná se také nějaká část viru covidu do vakcíny přidává pro zrychlení nástupu účinku očkování.

Ve Sputniku, co používali v Rusku je jenom DNA Covidu jako jediný působek vakcíny.

Takže přítomnost nějakého DNA je ve vakcínách normální.

Zajímavější by bylo tu DNA přečíst a zjistit odkud je, z jakého organismu. Ale to by pak nebylo tak tajemné a propagandisticky zneužitelné pro strašení lidí.
A to ta laboratoř Pekové umí, číst DBA nicméně to nedělali nebo spíš to záměrně nepublikovali, jen to, že ve vakcínách je DNA (!!) aby ty, kteří tomu nerozumějí, měli čím strašit.

Pedrito

Bylo to jednoduchý. Vím, že byl strach. První, co mi tehdy Erika napsala, když to začlo, že hned přijede a musíme se pomilovat :D
A ta by si tu někoho jako Zdenek a spol, rozřezala na kostičky... A když přišla válka, hned za mnou chtěla Rosada, páč strašili atomem...
Ale to jsem odbočil. Každej normální člověk, co viděl umírající v přeplněných nemocnicích, se modlil za lék. A když po roce přišel, chytla se toho sorta "vlastenců", a nová víra byla na světě. A stejný trdla obhajovali jednoho z nejmasovějších vrahů Putina... Tohle myslím umí jen komouši, takhle myslet. A ještě do toho koketují s duchovnem a jsou hrdi za tu osobnost plnou svobody. Kde byli za totáče, když obušky mydlily Havla, Hlavsu, a spol..? Pěkně v teploučku pokrokové společnosti. Tfuj tajbl.

Miroslav

Pedrito

Politika je způsob opic dělit se o banán. Nikdy to nefungovalo a nikdy fungovat nebude. Bonus je lepitelnost funkčnosti. S nálepkou třeba demokracie. Sorry Miroslave, tady se asi neshodnem :)

Pedrito

Je jedno jakým protilehlem. Každej (duchovňák) má víru v dharmu. Jednou jsem slyšel pěknej název - višva nirmala dharma. Což bych poetickou češtinou nazval - vnitřní vědění - a s přimhouřeným okem i náboženství.

Ale - co je císařovo, císaři.

Evulína

Trikolora nejenom k polským prezidentským volbám

Trikolora vítá zvolení kandidáta konzervativní pravice Karola Nawrockého novým polským prezidentem. Rozhodnutí polských voličů vzbuzuje naději, že se alespoň ve střední Evropě podaří zastavit postup pseudoliberální levice a její nebezpečné progresivistické agendy.

Vítězství historika Karola Nawrockého je skvělým vzkazem, inspirací a nadějí také pro české voliče, neboť již za čtyři měsíce budeme i my ve volbách do poslanecké sněmovny rozhodovat o dalším směřování naší země. A to za situace, kdy tu již čtvrtým rokem vládne lokajská probruselská vláda premiéra Petra Fialy.

Vláda, která porušila snad všechny své předvolební sliby. Vláda, která si libuje ve válečnické rétorice. Vláda, která okrádá důchodce, aby mohla posílat peníze a zbraně na Ukrajinu. Vláda, která zvýšila daně i koncesionářské poplatky. Vláda, která rozbila Visegrádskou čtyřku a zdevastovala naše vztahy se Slovenskem. Vláda, která se utápí ve vlastních skandálech, Rakušanovým dozimetrem počínaje, Fialovou kampeličkou pokračuje a Blažkovými bitcoiny konče. Vláda, která odhlasovala zákaz komunistické propagandy, ale sama se neštítí bolševické totalitní metody při svém vládnutí používat.

Trikolora ještě jednou gratuluje novému polskému prezidentovi Karolu Nawrockému a zve všechny lidi dobré vůle k podzimním volbám.

Trikolora, 3. 6. 2025

Pedrito

Citace od: Pedrito kdy 2025-06-02 19:50Je jedno jakým protilehlem. Každej (duchovňák) má víru v dharmu. Jednou jsem slyšel pěknej název - višva nirmala dharma. Což bych poetickou češtinou nazval - vnitřní vědění - a s přimhouřeným okem i náboženství.

Ale - co je císařovo, císaři.
Teda, ona to je pro mě docela složitá otázka, ta politika. Kdysi mi bylo jasný že komouše nebrat - to čím se stali. I když on ten marxismus sám o sobě není větší hrůza než jiná zřízení. Ale dnes? Vždyť můžeš dokonce říct, že prezident je vůl, a nezavřou tě za to. Vždyť už to není žádná radost, nesouhlasit s režimem. No tohle!

Miroslav

Citace od: Evulína kdy 2025-06-03 07:12Trikolora nejenom k polským prezidentským volbám

Trikolora vítá zvolení kandidáta konzervativní pravice Karola Nawrockého novým polským prezidentem. Rozhodnutí polských voličů vzbuzuje naději, že se alespoň ve střední Evropě podaří zastavit postup pseudoliberální levice a její nebezpečné progresivistické agendy.

Nevím sice, co je to ta pseudoliberální levice a její postup a její nebezpečné progresivistické agenda, ale asi to nebude horší než nebezpečný postup Ruského imperialismu a jeho agendy. Zabírání a připojování sousedních území vojenskou silou a vyhrožování Evropě jaderným útokem.
A to že je Rusko schopno se k tomu účelu spojit i se severokorejským "levicovým" režimem, v současné době asi nejtotalitnějším režimem na Zemi.

Pedrito

Ono i s tím Jarkem je to trochu "pseudo" a trochu ironie. Takovej lídr folku a rebel... a .. no víme.

Prostě divný v těch politických kruzích.

Pedrito

V tý dnešní scéně se těžko orientovat. Mě se zdá že po tý sametce se lidi, co drželi předešlý režim, jen přebarvili na "demokratickou"... A těch pár chartistů s tím těžko mohlo co uďát. A když i lidi jako Bondy, Jim Čert, Nohavica a další tenkrát skoro bozi, skrytě spolupracovali odměnou za to že mohli pracovat, něco na tom všom smrdí.