Recepty

Založil Pedrito, 2024-02-21 15:57

Předchozí téma - Další téma

0 Uživatelů a 3 Hosté prohlíží toto téma.

Pedrito

Z jednoho, ale opravdu velkýho, bramboru jich bylo šest. Takže z takovýho trochu míň velkýho budou akorát čtyři. Zítra otestuju vajkoblajk voči.

Pedrito

Tak jsem včera zjistil, že nejlepší volský voko je posypaný parmazánem či grana padanem (to je nastejno).
:smiley_slobber:

Pedrito

Jestlipak tu nějaký houbo-rádce jest? Jda lesejkem krokem podzimním, nečekaně spolek hříbků vybafnul na mě. Tak co narychlo s nimi? Pečba bo smažba, a jak dlouze? Na dubáky totiž není som kadet :smiley_woot:

Pedrito

No hele :smiley_licking:

Pedrito

Ještě jsou v lednici, musí vydržet do šesti a já též :D Pak se tedy nechám inspirován mámou, jež praví:
nakrájej na kostičky, když je chcěš jen tak, a osmaž na cibulce na másle, nebo sádle. A osol a okořeň je až nakonec.

Pedrito

Bylo to móc dobrý! Ještě jsem je smažil s pokrájenými beraními rohy a řádně v závěru oprášil paprikou. Váhal jsem zakomponovat i pokrájená rajčata, ale to mi Dorka vymluvil :)