Inspiruj

Založil Pedrito, 2025-01-06 16:21

Předchozí téma - Další téma

0 Uživatelů a 1 Host prohlíží toto téma.

Pedrito

Furt čekám, jak kdo poradí, jak to vylepšit, nějak, jakkoliv. Byla tu specifická fóra a mohou být zas... Ale příjde mi, že je to všem jedno. Ale pedro nemá plán.. Jde cokoliv. A poznal jsem nedávno frmol sociálních sítí, to asi vydrží jen ti nejsilnější.. Možná v příštím životě. Zlaté obyč fórum ;D

Pedrito

Njn, tak už asi zas to inspiruj funguje. Asi nějaký etapy.

Miroslav

Citace od: Pedrito kdy 2026-05-16 13:10Furt čekám, jak kdo poradí, jak to vylepšit, nějak, jakkoliv.

Tady je to vylepšeno perfektně. Já třeba mám trochu ohleduplné zábrany sem  psát, jak jsem zvyklý. To není na úplně pohodové posezeníčko, ale na trochu drsnější prostředí.
Ale jestli myslíš, že by to bylo dobré, tak sem začnu psát i o politice, dezinformacích a podobných "světských" kontroverzních tématech. "Světských" pro ty, kteří ještě nevidí, že není nic, co by nebylo duchovní v širším slova smyslu.

Pedrito

CitaceAle jestli myslíš, že by to bylo dobré, tak sem začnu psát i o politice, dezinformacích a podobných "světských" kontroverzních tématech. "Světských" pro ty, kteří ještě nevidí, že není nic, co by nebylo duchovní v širším slova smyslu.

Jsou tu proto témata :) A nová čekaj na porod.. Politika je taky součást života. O čem by si chlapi povídali po šatnách a hospodách, nebýt politiky, fotbalu a žen? ;D

Pedrito

Nemyslím si, že politika se duchovňáků netýká, však i v ní všichni žijeme. Jen by asi neměla přebrat kormidlo. "Já jsem levičák, já pravičák, ta a ta strana.." Politika středu chybí, a po stranách to fičí... A názory přélétaj jak ty kabáty. Kolik je to let od sametovky? Tady byla mocná stb, milice, lidi co to žrali až na kost. Kde všichni jsou? Inu v politice, tam i tam... Korytismus přetrval, jak to Sauronovo oko. Jen nenápadněji, rafinovaněji, pod rouškou demokracie.. Proto to nežeru, ani na jedný ani na druhý straně. :)

Pedrito

Ale komentovat to můžu, kupříkladu, "Válka je vůl"

Pedrito

Jo, přicházej nové tváře, ale odkud vyšly, z jakého zázemí? Znám jen Decroix, ještě zamlada. Byla svá, ale přesto se přidala na jednu stranu. Tihle nekomformní lidé s ambicí, by si měli založit vlastní stranu. Pohltí je to. Asi jako Janu advaita.

Pedrito

Ale to není to samé. Když se jednou Maharaje ptali na Ježíše. Zavřel oči a dlouho mlčel. A tu mu z podvíček začaly týct slzy..."Utonul v oceánu lásky."

Pedrito

Nejde mi na inspiruj zas co včera, odeslat příspěvek a odhlásit se. Dával jsem tam toto:

V práci jsme všichni očkovaní. A některý holky se mi zdaj i hezčí :-)

Salmo1cz

Dyk to blbne i na vp.  tři roky.V zimě ok v létě blbne.
My tohle máme na KUKAčkach, přehřívání kabelů serveru.
Musí se odhlásit cookies.

Pedrito

Tim to asi nebude. Do teď se mi od rána nepodařilo z inspiruj odhlásit. Ale jiným ano. Tam je v řiti část databáze.

Salmo1cz

Dyk jo.
Komunikační chyba.
Odhlásit - smazat všechny cookies z fóra - Ano.

Pedrito

Mě to nepomohlo. A pokaždý se mi to blbě zobrazí. Až po několikátý dobře. Že by si to nějak špatně rozumělo s mobilní Operou?

Miroslav

Citace od: Pedrito kdy 2026-05-18 16:26Mě to nepomohlo. A pokaždý se mi to blbě zobrazí. Až po několikátý dobře. Že by si to nějak špatně rozumělo s mobilní Operou?

Nefunguje to dobře. Mně se to zobrazí až po refreši - znovunatažení. A normální odpověď přes citování také neprojde. Dělám to z počítače.

Pedrito

Bych řek, že to tam administrátor nechává jít svému osudu.. Ony v roce 2007 byly jiné nároky na databáze programu webu versus hostingové služby.