Honzamovi

Založil Pedrito, 2024-06-30 13:41

Předchozí téma - Další téma

0 Uživatelé a 9 Hosté prohlíží toto téma.

honzam

Citace od: Miroslav kdy 2025-06-02 10:29Já  bych tam přístup neměl, takže by tam nastal Honzamův ráj na zemi. Vrátila by se tam Dorka, Zdeněk, Petra a možná by přišel i kouzelník. :D

Pedrito, jestli tohle není názorný příklad toho, jak Miroslav pohrdá ostatními diskutujícími, kteří se mu neklanějí, tak už nevím, co jiného bys chtěl za důkazy.

Miroslav

Citace od: honzam kdy 2025-06-02 10:14Nemáš karty! Jediná možnost je banování, případně přesouvání a mazání mých příspěvků.
Pokud nebudeš mít moc škodit banováním, tak je to v pohodě. Není třeba tvoje příspěvky přesouvat nebo mazat. Jsou tvojí vizitkou a je to tvůj způsob sebeprezentace a na to máš právo stejně jako ostatní.

honzam

Čemu nerozumíš? Jen globální moderování s globálním banováním.

Miroslav

Citace od: honzam kdy 2025-06-02 10:33Myslíš takové vp.inspiruj.cz pro nežádoucí diskutující, já svůj ášram nepotřebuji.
Pravidla jsou daná: jen globální moderování s globálním banováním.
Ne, ty bys mohl samozřejmě psát všude, ale tam by byla tvoje rezervace (obora) kam by mohli jen ti, se kterými nemáš problém.

honzam

Citace od: Pedrito kdy 2025-06-01 22:31Ok, zítra, teď už na to nemám buňky. Udělám tě globálním, budeš si tu moct dělat, co chceš.

Ale dopředu říkám, že za to nemůžu. Svoboda je svoboda.

Pedrito, čeho se bojíš? Vždyť přece s Miroslavem chcete, abych znemožnil.

honzam

Citace od: Evulína kdy 2025-06-02 09:59
Citace od: Pedrito kdy 2025-06-02 08:20Měl bys to, neb sis zažádal. Ale ozvala se i Evulína, zřejmě pochopila, jak by to pod tvou moderací vypadalo. A tvůj hlas není víc než její. Holt smůla ;)
Noo, já myslela, že budeme mít všichni neomezenou moc, tzn. i s možností banovat, byla by větší sranda :-)

Ale je to tebou vytvořený web, záleží na tobě :-)

Citace od: Pedrito kdy 2025-06-01 23:06Udělám to přesně pro to, aby ta hrstka lidí viděla, jak to vypadá když někdo jako Honzam dostane výkonnou moc. A ještě dodám, že mě na těhle stránkách nesejde. Jsou pro vás, ne pro mě.

Jak to je? Evulína chce globální banování.

Pedrito

Je to Honzame jen a pouze o dobré vůli. Tu nemoh dohledat i Zdenek, leda o ní vyprávět a rubat oponenty... A pak jsou tihle týpci div živí, když příjde ťafka.
Zastavím se nad tím, co napsal Miroslav. Taky jsem se na to ptal hned zpočátku, zda tu někdo nechce vlastní fórum, kde by byl pánem...

honzam

Pochop, že můj jediný důvod, proč sem na Tvé fórum ještě píšu, je Miroslav. Dokud tu bude, tak ho budou poučovat a diagnostikovat, leda bych ho mohl zabanovat.

Jestli si už nepřeješ, abych dál na fórum psal, tak to tady veřejně sděl a já odejdu. Tím se to pro vás dva vyřeší a můžete si tu dělat, co chcete.

Miroslav

Citace od: honzam kdy 2025-06-02 10:38Pedrito, čeho se bojíš? Vždyť přece s Miroslavem chcete, abych znemožnil.

Nikdo nechce aby ses znemožnil. Ale ty se teď stále více znemožňuješ sám o své vůli. Neházej to na druhé.

honzam

Citace od: Miroslav kdy 2025-06-02 10:55Nikdo nechce aby ses znemožnil. Ale ty se teď stále více znemožňuješ sám o své vůli. Neházej to na druhé.

Pedrito má svůj vlastní rozum, nemusí se řítit Tvými pokyny.

honzam

Citace od: Miroslav kdy 2025-06-02 10:33Pokud nebudeš mít moc škodit banováním, tak je to v pohodě.

Jj. Je to v pohodě. Je to jen hra, která mě baví. Můžeme spolu dál diskutovat jako lékař s pacientem až na to přijde vhodná chvíle. ;)

Miroslav

Citace od: honzam kdy 2025-06-02 10:58
Citace od: Miroslav kdy 2025-06-02 10:55Nikdo nechce aby ses znemožnil. Ale ty se teď stále více znemožňuješ sám o své vůli. Neházej to na druhé.

Pedrito má svůj vlastní rozum, nemusí se řítit Tvými pokyny.

Já dávám Pedritovi nějaké pokyny? Psat jsem to tobě, když si myslíš takovou blbost, že chci aby ses znemožnil.
Kam na to chodíš?

honzam

Tady máš své pokyny, trotle:

Citace od: Pedrito kdy 2025-06-02 10:44Je to Honzame jen a pouze o dobré vůli. Tu nemoh dohledat i Zdenek, leda o ní vyprávět a rubat oponenty... A pak jsou tihle týpci div živí, když příjde ťafka.
Zastavím se nad tím, co napsal Miroslav. Taky jsem se na to ptal hned zpočátku, zda tu někdo nechce vlastní fórum, kde by byl pánem...

Miroslav

Citace od: honzam kdy 2025-06-02 11:00
Citace od: Miroslav kdy 2025-06-02 10:33Pokud nebudeš mít moc škodit banováním, tak je to v pohodě.

Jj. Je to v pohodě. Je to jen hra, která mě baví. Můžeme spolu dál diskutovat jako lékař s pacientem až na to přijde vhodná chvíle. ;)

Když už jsi ten psychiatr amatér, tak zkus zjistit, proč tě zrovna tahle agresivní hra baví.
Někoho třeba může bavit trhat mouchám nožičky.
I tím, co tě baví, toho o sobě hodně říkáš, ale zaujat tou hrou to ty sám nevidíš, proč tě zrovna tohle baví, co se tím v tobě živí.

Miroslav

Citace od: honzam kdy 2025-06-02 11:01Tady máš své pokyny, trotle:

Citace od: Pedrito kdy 2025-06-02 10:44Je to Honzame jen a pouze o dobré vůli. Tu nemoh dohledat i Zdenek, leda o ní vyprávět a rubat oponenty... A pak jsou tihle týpci div živí, když příjde ťafka.

To nejsou žádné pokyny ty pokyne  :D