Honzamovi

Založil Pedrito, 2024-06-30 13:41

Předchozí téma - Další téma

0 Uživatelé a 3 Hosté prohlíží toto téma.

honzam

Citace od: Miroslav kdy 2025-06-02 11:06Když už jsi ten psychiatr amatér, tak zkus zjistit, proč tě zrovna tahle agresivní hra baví.
Někoho třeba může bavit trhat mouchám nožičky.
I tím, co tě baví, toho o sobě hodně říkáš, ale zaujat tou hrou to ty sám nevidíš, proč tě zrovna tohle baví, co se tím v tobě živí.

Sám sebe už dávno znám, to mě nebaví.
Mě teď baví nahlížet do psychicky nemocných, je to asi profesní deformace. Takový exemplář jako jsi Ty se často nevidí.

Evulína

Citace od: honzam kdy 2025-06-02 10:40
Citace od: Evulína kdy 2025-06-02 09:59
Citace od: Pedrito kdy 2025-06-02 08:20Měl bys to, neb sis zažádal. Ale ozvala se i Evulína, zřejmě pochopila, jak by to pod tvou moderací vypadalo. A tvůj hlas není víc než její. Holt smůla ;)
Noo, já myslela, že budeme mít všichni neomezenou moc, tzn. i s možností banovat, byla by větší sranda :-)

Ale je to tebou vytvořený web, záleží na tobě :-)

Citace od: Pedrito kdy 2025-06-01 23:06Udělám to přesně pro to, aby ta hrstka lidí viděla, jak to vypadá když někdo jako Honzam dostane výkonnou moc. A ještě dodám, že mě na těhle stránkách nesejde. Jsou pro vás, ne pro mě.

Jak to je? Evulína chce globální banování.
Evulína, když už, tak by chtěla globální moderování včetně banování pro všechny.

Evulína

Citace od: Miroslav kdy 2025-06-02 10:29
Citace od: Pedrito kdy 2025-06-02 08:20Měl bys to, neb sis zažádal. Ale ozvala se i Evulína, zřejmě pochopila, jak by to pod tvou moderací vypadalo. A tvůj hlas není víc než její. Holt smůla ;)
Noo, já myslela, že budeme mít všichni neomezenou moc, tzn. i s možností banovat, byla by větší sranda :-)

To by se Honzamovi líbilo. Když nedokáže zaujmout něčim pozitivním, tak se snaží zaujmout tím, jak bude druhé dirigovat a svoji autoritu konečně "realizovat" i tím banováním.
Možná by na tohle mohl tady mít nějakou svoji oblast a komu by tohle vyhovovalo, mohl by tam za ním chodit psát.
Já  bych tam přístup neměl, takže by tam nastal Honzamův ráj na zemi. Vrátila by se tam Dorka, Zdeněk, Petra a možná by přišel i kouzelník. :D 

A Uďa :-)

honzam

Pedrito, postav se k tomu demokraticky. Jsme s Evulínou dva proti jednomu ustrašenému Miroslavovi.

Pedrito

Citace od: honzam kdy 2025-06-02 11:18Pedrito, postav se k tomu demokraticky. Jsme s Evulínou dva proti jednomu ustrašenému Miroslavovi.
Možnost banu a mazání dostane jen ten, kdo si zvolí vlastní fórum. Na společném fóru tahle možnost nebude nikdy použita ani adminem :)

Evulína

Citace od: Pedrito kdy 2025-06-02 11:24
Citace od: honzam kdy 2025-06-02 11:18Pedrito, postav se k tomu demokraticky. Jsme s Evulínou dva proti jednomu ustrašenému Miroslavovi.
Možnost banu a mazání dostane jen ten, kdo si zvolí vlastní fórum. Na společném fóru tahle možnost nebude nikdy použita ani adminem :)
Admin jsi pouze ty?

Pedrito

Citace od: Evulína kdy 2025-06-02 11:15
Citace od: honzam kdy 2025-06-02 10:40

Citace od: Pedrito kdy 2025-06-01 23:06Udělám to přesně pro to, aby ta hrstka lidí viděla, jak to vypadá když někdo jako Honzam dostane výkonnou moc. A ještě dodám, že mě na těhle stránkách nesejde. Jsou pro vás, ne pro mě.

Jak to je? Evulína chce globální banování.
Evulína, když už, tak by chtěla globální moderování včetně banování pro všechny.
A já bych chtěl vírník, to by oproti kolobrndě byl takovej vyšší level :)

Pedrito

Citace od: Evulína kdy 2025-06-02 11:51
Admin jsi pouze ty?
Ano, já tu som jediným šerifom :) 
Ale od začátku jsem si přál spolutvorbu, asi špatně jsem si přál...

Evulína

Citace od: Pedrito kdy 2025-06-02 11:56
Admin jsi pouze ty?
A dobře děláš :-)

Pedrito

Citace od: honzam kdy 2025-06-02 10:33
Citace od: Miroslav kdy 2025-06-02 10:29Já  bych tam přístup neměl, takže by tam nastal Honzamův ráj na zemi. Vrátila by se tam Dorka, Zdeněk, Petra a možná by přišel i kouzelník. :D

Pedrito, jestli tohle není názorný příklad toho, jak Miroslav pohrdá ostatními diskutujícími, kteří se mu neklanějí, tak už nevím, co jiného bys chtěl za důkazy.

Zasedlost na někoho má tu "kvalitu", že naprosto její autor není schopen vidět nezaujatě. Jeho pohled se zúží do malé škvíry - přiškrcené představy - a je jejím vězněm. Je vězněm lži. Duchovňáci, co maj za sebou meditační praxi, třebas úspěšnou tu átmavičáru, nemaj problém takovej mentální objekt, pokud se objeví, vypustit, nelpět na něm... Nemá pro ně žádnou váhu, nepřiškrtí tu pozornost.

Příklad ze života. Nikdo neví proč, ale zasedla si na mě úča v první a druhé třídě, no já byl takovej "zamálista" a až tak mě to nevzrušovalo... A to tu soudružku točilo ještě víc :D Až už to v tý druhý se mnou nevydržela a poslala mě do dyslektický třídy. A tam byla paní učitelka hotovej anděl, a hned jsme si padli do oka :)

Pedrito

Citace od: Evulína kdy 2025-06-02 12:10
Citace od: Pedrito kdy 2025-06-02 11:56
Admin jsi pouze ty?
A dobře děláš :-)
Nechme každému jeho světonázor, politický i jiný. Nemá smysl ten svůj stavět nad ostatní. Dvířka mohou být otevřená změně, ale je to vždy o dobré vůli. Loudit se tam pro přesvědčení jeho obyvatel o své pravdě, je podobné "omezování domácí svobody", což je čin trestný i v právu obecném.

Pamatuju si když jsme se s rodinou přesunuli ze vsi do města. A oni sousedi na tom byli stejně, rodiče šli blíž k práci. A dveře bytů v tom pěti poschoďáku byly často otevřené, všichni se znali, a jen tak chodili na pokec. A třeba pro cibuli a koření, když jim došly. Vždy někdo měl a měl radost darovat...

Miroslav

Citace od: honzam kdy 2025-06-02 10:33
Citace od: Miroslav kdy 2025-06-02 10:29Já  bych tam přístup neměl, takže by tam nastal Honzamův ráj na zemi. Vrátila by se tam Dorka, Zdeněk, Petra a možná by přišel i kouzelník. :D

Pedrito, jestli tohle není názorný příklad toho, jak Miroslav pohrdá ostatními diskutujícími, kteří se mu neklanějí, tak už nevím, co jiného bys chtěl za důkazy.

Já nikým nepohrdám, co to zase meleš? Jen jsem chtěl vyjít vstříc možnému potvrzení tvých představ, že za všechno špatné můžu já a abys mohl někde předvést jak skvělý jsi moderátor a jak dobře umíš chránit ostatní banovat ty, co jim škodí. A protože ty bys mne už teď rád zabanoval, jak píšeš, tak bych tam ani nechodil, abych nenarušoval tvé bohulibé moderování.
A to myslím vážně. Teprve tvůj úspěch by mne přesvědčil, že asi opravdu dělám něco špatně. Jinak jsou to jenom kecy a těšínská jablíčka.

Pedrito

Kdo je Honzam, dává zatušit, co kdy kde o sobě napsal. On si je jistý v kramflecích a nezměnil pohled. Jen ho přizpůsobuje do tvaru, kde to nezná. To je dle mě chyba, a asi je v tom touha říct to způsobem, který pokládá za obecný. Ale já si dobře pamatuju, kdy pravil ve smyslu, nevěřte mi, ztrácím lidskost, a nacházím zvířeckost. Tohle je hra, protože mu to nikdo nevěřil. Divil se když jsem mu dal hesla na posez - to se nedělá. Ale byl to nejjednodušší způsob, jak realizovat jeho přání zabezpečení stránky. Věřil jsem mu a tehdy jsem se nesplet. Možná to dělá kvůli mě,  ukázat mi, jak taková "filozofie" může být škodnou. Ale je to jako vytvořit možnost problému, kde nebyl. A mě je to putna. Je to Honzame tvá věc :)

Pedrito

Ta specializace na Miroslava je okružní cesta. Jen na ní ujíždí, páč se do ní vžil. Já ovšem bydlím na Okružní ulici, takže její prameny cest jsou mnou prošlé. Aneb, znám tu každý kámen. Ámen :)

honzam

Co tady pořád řešíte za blbosti. Miroslav zkazí každou legraci a Pedrito ho slepě poslouchá na slovo. Tady je jasně vidět celý jejich komplot proti svobodě projevu. Když někdo svobodně vyjadřuje svůj názor, tak mají oba plno keců, jak je jim ubližováno, ale když Miroslav začne zesměšňovat a pomlouvat ostatní, tak to je v pořádku a jedná se asi o nějaký druh "ponaučení" nebo dokonce trestu.

S tímhle ale u mě nepochodíte. Mám Vostálpetrovu školu a všechny vaše nesmysly a představy o druhých budu tvrdě potírat.