Honzamovi

Založil Pedrito, 2024-06-30 13:41

Předchozí téma - Další téma

0 Uživatelé a 3 Hosté prohlíží toto téma.

Pedrito

CitaceTen pocit moci je opojný. ;D

Umí lámat vaz, ale až nakonec sobě.

honzam

Citace od: Pedrito kdy 2025-06-01 23:14
CitaceTen pocit moci je opojný. ;D

Umí lámat vaz, ale až nakonec sobě.

Pozor na znevažování moderátora!

Pedrito

Koukám tam na to, už jsem ti ten flek chtěl dát, ale asi bude potřeba vytvořit skupinu Honzam, jinak by to měli všichni. Což je taky možný. Stačí říct ;)

honzam

Citace od: Pedrito kdy 2025-06-01 23:32Koukám tam na to, už jsem ti ten flek chtěl dát, ale asi bude potřeba vytvořit skupinu Honzam, jinak by to měli všichni. Což je taky možný. Stačí říct ;)
Je to nevděčná práce. To asi nikdo další dělat nechce.

Evulína

Citace od: Pedrito kdy 2025-06-01 23:32Koukám tam na to, už jsem ti ten flek chtěl dát, ale asi bude potřeba vytvořit skupinu Honzam, jinak by to měli všichni. Což je taky možný. Stačí říct ;)
Já bych byla pro. Výkonnou moc všem 🙂

Pedrito

Ok, až dojdu z práce dám moderátorská práva všem, ale jestli to půjde, banovat nedovolím :)

honzam

Citace od: Pedrito kdy 2025-06-02 06:29Ok, až dojdu z práce dám moderátorská práva všem, ale jestli to půjde, banovat nedovolím :)

To jsi mě zklamal. Takže hra pokračuje a bude ještě vypečenější.

Pedrito

Měl bys to, neb sis zažádal. Ale ozvala se i Evulína, zřejmě pochopila, jak by to pod tvou moderací vypadalo. A tvůj hlas není víc než její. Holt smůla ;)

Pedrito

Od teď se jmenuješ všemi jmény, kterými jsi tu kdy druhé nazval. Zatím vede Zmrd.

Evulína

Citace od: Pedrito kdy 2025-06-02 08:20Měl bys to, neb sis zažádal. Ale ozvala se i Evulína, zřejmě pochopila, jak by to pod tvou moderací vypadalo. A tvůj hlas není víc než její. Holt smůla ;)
Noo, já myslela, že budeme mít všichni neomezenou moc, tzn. i s možností banovat, byla by větší sranda :-)

Ale je to tebou vytvořený web, záleží na tobě :-)

honzam

Citace od: Evulína kdy 2025-06-02 09:59
Citace od: Pedrito kdy 2025-06-02 08:20Měl bys to, neb sis zažádal. Ale ozvala se i Evulína, zřejmě pochopila, jak by to pod tvou moderací vypadalo. A tvůj hlas není víc než její. Holt smůla ;)
Noo, já myslela, že budeme mít všichni neomezenou moc, tzn. i s možností banovat, byla by větší sranda :-)

Asi by hodně záleželo, kdo by byl rychlejší. Miroslavovi by to určitě nevadilo. Připomíná mi to karetní hru Bang!

https://www.zatrolene-hry.cz/spolecenska-hra/bang-12/

CitaceDivoký západ. Odvěký souboj mezi šerifem a bandity. Kdo z nich získá převahu a zvítězí? Bude to šerif, kterému může pomáhat jeho zástupce? Nebo snad bandité, kteří z kraje učiní místo, kde panuje zákon silnějšího? A co na to tajemná postava odpadlíka? Dokáže svými intrikami zaujmout místo šerifa?

Miroslav

Citace od: honzam kdy 2025-06-02 06:54
Citace od: Pedrito kdy 2025-06-02 06:29Ok, až dojdu z práce dám moderátorská práva všem, ale jestli to půjde, banovat nedovolím :)

To jsi mě zklamal. Takže hra pokračuje a bude ještě vypečenější.
Milý hochu. Tady se to jmenuje posezeníčko. To je jako když se přátelé sejdou u stolu a povídají si o všem možném i o té duchovnosti, o životě, co si myslí atd. Občas zavtipkují, sdílejí s druhými svou životní zkušenost, vaptávají se atd. Nevím, jestli si tohle někdy zažil. Asi ne.
A teď do toho přijde někdo, kdo chce na to nasadit nějaká svoje pravidla, tvrdě je vyžadovat, ostatní komandovat atd.
A to z důvodu "ochrany" těch kolem stolu, kterým se ale nic špatného vůbec neděje, jenom koukají co to mezi ně přišlo.

Já jen aby ses třeba uviděl i očima těch druhých, co tu jsou, jak nám doporučuje často Dorka.

Já nějaké "troly" nikdy neřešil, ale pokud je tu nějaký trol, tak jedině ty - takhle nějak si to trolování přadstavuji, ale jinde jsem se s něčém takovým ještě nesetkal.
Je to v tobě takový nepřející tajtrlík, který pod záminkou ochrany ostatních by se rád opruzováním druhých realizoval. A promítáš si ho na ty druhé, co v pohodě sedí u stolu.

honzam

Citace od: Miroslav kdy 2025-06-02 10:08Milý hochu. Tady se to jmenuje posezeníčko. To je jako když se přátelé sejdou u stolu a povídají si o všem možném i o té duchovnosti, o životě, co si myslí atd. Občas zavtipkují, sdílejí s druhými svou životní zkušenost, vaptávají se atd. Nevím, jestli si tohle někdy zažil. Asi ne.
A teď do toho přijde někdo, kdo chce na to nasadit nějaká svoje pravidla, tvrdě je vyžadovat, ostatní komandovat atd.
A to z důvodu "ochrany" těch kolem stolu, kterým se ale nic špatného vůbec neděje, jenom koukají co to mezi ně přišlo.

Já jen aby ses třeba uviděl i očima těch druhých, co tu jsou, jak nám doporučuje často Dorka.

Já nějaké "troly" nikdy neřešil, ale pokud je tu nějaký trol, tak jedině ty - takhle nějak si to trolování přadstavuji, ale jinde jsem se s něčém takovým ještě nesetkal.
Je to v tobě takový nepřející tajtrlík, který pod záminkou ochrany ostatních by se rád opruzováním druhých realizoval. A promítáš si ho na ty druhé, co v pohodě sedí u stolu.

Zdeněk, Petra a Durodara sem nepíší, protože jsi nemocný psychopat, který to tu chce mít jen pro sebe a své zvrácené ukájení narcistické poruchy osobnosti. To už víme. Viz Tvé neomalené pomluvy Zdeňka a Durodary.

honzam

Nemáš karty! Jediná možnost je banování, případně přesouvání a mazání mých příspěvků.

Miroslav

Citace od: Evulína kdy 2025-06-02 09:59

To by se Honzamovi líbilo. Když nedokáže zaujmout něčim pozitivním, tak se snaží zaujmout tím, jak bude druhé dirigovat a svoji autoritu konečně "realizovat" i tím banováním.
Možná by na tohle mohl tady mít nějakou svoji oblast a komu by tohle vyhovovalo, mohl by tam za ním chodit psát.
Já  bych tam přístup neměl, takže by tam nastal Honzamův ráj na zemi. Vrátila by se tam Dorka, Zdeněk, Petra a možná by přišel i kouzelník. :D