Vtípky

Založil Pedrito, 2024-02-08 21:27

Předchozí téma - Další téma

0 Uživatelů a 1 Host prohlíží toto téma.

Miroslav

Pedrito

Sedí spolu takhle v létě dvě půlky prdele.
"Tak co, zapaříme?"

Paradoxy

Pedrito

Když Bůh stvořil Adama a Evu, zbyly mu ještě dvě věci, které jim chtěl dát.
Bůh řekl: "Mám pro vás dva dárky, pro každého jeden. Ten první je moci čůrat vestoje." Adam ho přerušil a jásá: "Já to chci, já to chci! To bude báječné a můj život bude mnohem jednodušší!"
Hospodin se podíval na Evu a ta přikývla: "No proč ne, pro mne to není tak důležité."
Adam výskal radostí, poskakoval a čůral tu zde, tu onde, běžel na pláž, čůral i tam a obdivoval obrazce, které se mu podařilo vytvořit v písku.
Bůh s Evou pozorovali Adamovo nadšení a pak se zeptala Eva Boha:
"A ten druhý dárek, který jsi nám chtěl dát?"
"To je mozek, Evo. To je mozek."

Pedrito

No, kdybych byl autorem toho vtipu, nebo spíš autorkou ;D Tak bych ho asi ukončil: "To je rozum Evo, zdravý rozum."

Miroslav

Miroslav

Pedrito

Žena přijde ke knězi a říká: "Otče, přicházím s problémem. Doma mám dva papoušky, samičky, a ty pořád opakují jednu a tutéž větu." "Jakou větu, dcero?" táže se kněz. "No, říkají: Ahoj, my jsme dvě coury, nechcete se pobavit?" "To je ale obscénní," vykřikne zhrozeně kněz. Pak se ale zamyslí a povídá: "Možná že bych věděl o něčem, co by váš problém mohlo vyřešit. Doma mám dva papoušky, samečky, které jsem naučil modlit se a číst bibli. Přineste své papoušky ke mně domů, dáme je do klece k Johanovi a Ignácovi a ti naučí ty dvě vaše nezbednice zbožnosti a modlitbám. Pak jistě přestanou opakovat tu... frázi." "Děkuji mnohokrát, otče, Bůh vám to zaplať. Tohle by věru mohlo pomoci," odpoví žena. Příští den přinese své dvě papoušice ke knězi domů. Když vstoupí do bytu, skutečně uvidí v kleci dva papoušky, kteří drží růženec a modlí se. Žena s nadšením přistoupí ke kleci a vpustí do ní své dvě papoušice. Po několika vteřinách se z klece ozve: "Ahoj, my jsme dvě coury, nechcete se pobavit?" Místností se rozhostí napjaté ticho. Pak se jeden papoušek podívá na druhého a povídá: "Odlož růženec, Johan, naše modlitby byly vyslyšeny."

Pedrito

Hoví si muž večer u televize a náhle někdo zaklepe na dveře. Tak je z toho nerudnej, kdo ho to ruší. Jde otevřít a za dveřma stojí taková malá smrtka s malinkou kosou a říká: "Dobrý den pane Satrapa, jdu si pro vašeho křečka". Chlápek se rozčílí a zařve: "Vypadni odsud maškaro a neotravuj!" Bouchne dveřma a znovu se uvelebí u televize.. když v tom mu novou pohodičku rozčísne zvonek. Už řádně vytočenej otvírá dveře a tam opět stojí malá smrtka.. a vedle ní velká. Malá se otočí na tu velkou a říká: "Mami to je on."

Pedrito

Tatínek se ptá svého malého synka: "Co bys letos chtěl k narozeninám?"
- "Menstruační tampóny."
"Víš ty vůbec, co to je?"
- "Nevím, ale v televizi říkali, že se s tím dá dobře hrát tenis, plavat, jezdit na kole a skákat padákem."

Pedrito

"Upřímný doktor vždy uklidní"

Miroslav

Dva pořádně opilí Židé se dobývají do ženského kláštera. Bouchají na bránu, zjevně nechápaje, kde se nacházejí. Zpoza brány na ně křičí: "Odejděte!! Tady žijí Kristovy nevěsty!!"
Židé bouchají na bránu dál. Zpoza brány se ptají: "A vy, co jste zač?" "My jsme příbuzní ze strany ženicha," odvětí Židé.

Pedrito

"Hypochondr na (smrtelném) lůžku"