Příběhy duchovňáků 1 - Jan Havelka

Založil Miroslav, 2025-05-16 12:37

Předchozí téma - Další téma

0 Uživatelé a 1 Host prohlíží toto téma.

honzam

Citace od: durodara kdy 2025-05-18 10:35Jsem fakt ráda, že jsi konečně pochopil smysl života - a rozprávka je po slovensky, česky je to "pohádka".

Smysl života je rodit děti. To bys jako žena mohla vědět.

Salmo1cz

Ten člověk táhne všechno za sebou jako pluh a to je to co ho brzdí.
Peníze, regrese, léčení...kde je ta jednobodovost?
Kde je ten šíp?
Tříští se na snahách.

honzam

Citace od: Miroslav kdy 2025-05-18 10:28Já žádná videa bohužel nenatáčím. Mně bohatě stačí se předvádět tady.

Smyslem života muže/šaška je milovat a obšťastňovat ženu.

Paradoxy

Citace od: Salmo1cz kdy 2025-05-18 10:45Ten člověk táhne všechno za sebou jako pluh a to je to co ho brzdí.
Kde je ten šíp?
Tříští se na snahách.
Ano, naprosto s tebou souhlasím. Pořád se vrací na začátek, protože si vytvořil představu o tom, kam se chce dostat.

durodara

Citace od: honzam kdy 2025-05-18 10:41
Citace od: durodara kdy 2025-05-18 10:35Jsem fakt ráda, že jsi konečně pochopil smysl života - a rozprávka je po slovensky, česky je to "pohádka".

Smysl života je rodit děti. To bys jako žena mohla vědět.

Nemám nejspíše ten vhodný genofond, pro tento hlavní životní úkol, musím tedy improvizovat:

Tahám ty odpadlé děti, které si už nepamatují svého jediného otce, z temnot zapomnění, zpět do záře Boží přítomnosti...

durodara

Citace od: Salmo1cz kdy 2025-05-18 10:45Ten člověk táhne všechno za sebou jako pluh a to je to co ho brzdí.
Kde je ten šíp?
Tříští se na snahách.

Když si uvědomí, že ten pluh táhne jen proto, že sám chce a že pro to i vše dělá - začnou se dít věci!

durodara

Ano, naprosto s tebou souhlasím. Pořád se vrací na začátek, protože si vytvořil představu o tom, kam se chce dostat.
[/quote]
Citace od: Paradoxy kdy 2025-05-18 10:49
Kde je ten šíp?
Tříští se na snahách.

... kdyby jen to - on se i s tou představou neustále ztotožňuje. Například s tou, že je někdo a že tedy může i něco sám za sebe chtít

durodara

Citace od: honzam kdy 2025-05-18 10:46
Citace od: Miroslav kdy 2025-05-18 10:28Já žádná videa bohužel nenatáčím. Mně bohatě stačí se předvádět tady.

U Seung Sahna bys za tohle dostal Inka, ne "dostal" - on by ti ho silou vnutil!

honzam

To jsou základy, které by měl Miroslav pochopit. Žena je primární a muž je až deviace od ženskosti. Tak je to přírodou biologicky dané.

Paradoxy

Citace od: durodara kdy 2025-05-18 10:53Ano, naprosto s tebou souhlasím. Pořád se vrací na začátek, protože si vytvořil představu o tom, kam se chce dostat.
Kde je ten šíp?
Tříští se na snahách.

... kdyby jen to - on se i s tou představou neustále ztotožňuje. Například s tou, že je někdo a že tedy může i něco sám za sebe chtít
[/quote]Zajímavé, jak najednou obracíš názor, když to napsal Salmo, kdyby to byl Míra, rozcupuješ ho  .

honzam

Citace od: Paradoxy kdy 2025-05-18 11:03Zajímavé, jak najednou obracíš názor, když to napsal Salmo, kdyby to byl Míra, rozcupuješ ho  .

Tomu se říká individuální přístup.

durodara

Citace od: Paradoxy kdy 2025-05-18 11:03
Citace od: durodara kdy 2025-05-18 10:53
Kde je ten šíp?
Tříští se na snahách.

Zajímavé, jak najednou obracíš názor, když to napsal Salmo, kdyby to byl Míra, rozcupuješ ho  .

Kdyby tohle dokázal napsat "Míra" sám od sebe, usmál bych se lehce, a konečně v poklidu spočinul v Nirváně...

Dáš na něj pozor, abych tu chvíli - kdy něco takového napíše - nepropásl?

Miroslav

Citace od: durodara kdy 2025-05-18 10:57

"Dejte hysterce Aztéka, dejte hysterce Inka,
s Aztékem ať se vyvzteká, s Inkem ať spinká..."

https://www.youtube.com/watch?v=DEMDak_mWgg

Paradoxy

Asi bys měl potrénovat bdělost :) Já to za tebe udělat nemůžu...

durodara

Citace od: Miroslav kdy 2025-05-18 11:08
Citace od: durodara kdy 2025-05-18 10:57

"Dejte hysterce Aztéka, dejte hysterce Inka,
s Aztékem ať se vyvzteká, s Inkem ať spinká..."

https://www.youtube.com/watch?v=DEMDak_mWgg

Pro PARADOXY:

Zkus najít mezi tím, co vypouští Salmo, a tím, co "Míra", něco společného - tedy kromě toho, že oba píší komentáře na Posezeníčko... :-*