PARADOXY JAK JI NE-CHCETE ZNÁT...

Založil Paradoxy, 2025-04-27 19:43

Předchozí téma - Další téma

0 Uživatelů a 1 Host prohlíží toto téma.

Pedrito

Pardubice? Tam jsem ještě nebyl. Jen vím že tam dělaj perník.

Pedrito

Jinak trochu pár dní horečkuju a patosuju, ale už to polevuje :) Možná Covid, neb ztráta čichu.
Rýmečka :))

Pedrito

Jo a pořádaj se tam ty závody koňmo :) Na koni jsem jednou jel tady kousek u Maršovic, ale nebyl to teda kůň jezdeckej, ale obrovskej tahoun dříví z lesa... Nevím už přesně, jak se těmhle pracantům říká. A moc se mu to nelíbilo, když mě na něj vysadili ... no, schodil mě.. A druhej na Dožínkách mě rovnou kous do ruky. Nějak si s těmi koníky nerozumíme, holt.

Pedrito

Já bejt třeba Apač, tak jsem v háji. Samej otisk od zubů mustangů a boule. Nejspíš by mě nazvali, "Ten který padá z koně", či tak podobně ;D

Salmo1cz

Kluk je celý můj táta.On byl vždy rozvážný, no na svět se mu moc nechtělo. ;D
Jestli je to otisk duše nebo DNA fakt nemám tuch.
Ale vůbec bych tu duši,resp.fenomen duše nezatracoval.Spíše naopak.
No hodíme řeč s vnučkou paní Patočkové naštěstí se více než dobře známé.
Květík je celá babička. ;D
https://www.google.com/url?sa=t&source=web&rct=j&opi=89978449&url=https://www.novinky.cz/clanek/historie-pribeh-lecitelky-za-niz-jezdili-umelci-i-kosmonaut-mel-ohlas-tematu-vycleni-v-semilech-cely-dum-40464772&ved=2ahUKEwjAiqauqt-PAxUv8LsIHQeqGwYQFnoECEoQAQ&usg=AOvVaw1cqzfgWpWEcMW62PAd911I

Pedrito

Náš kluk je podobou máma a holka po mě. A povahy bych řek naopak ::)

Pedrito

Citace od: Pedrito kdy 2025-09-17 06:14Jinak trochu pár dní horečkuju a patosuju, ale už to polevuje :) Možná Covid, neb ztráta čichu.
Rýmečka :))
Nojo, test potvrdil covid. Asi ta nová verze. Zážitek zájímavej, silnější než ten první v počátcích pandemie. To bylo dva tři dni bez čichu a mírná teplota. Včilkaj ty horečky byly slušný.
Už normal.
Tož sorry za blouznění ::)

Pedrito

Ale tak mě v tom rozpoložení napadlo, udělat tu z toho hlavním zaměřením něco jako literární web, kam by moh každý vkládat svá dílka, inspirace... Ale i co ho v literatuře oslovilo, či třeba v hudbě, malířství, atd  :)

Miroslav

No, asi by se to hodilo k tomu názvu "Posezeníčko"
"Pohádáníčko" muže být zase jinde - teď se to trochu realizuje na inspiruj.  :)

Pedrito

Citace"Pohádáníčko" muže být zase jinde - teď se to trochu realizuje na inspiruj.

Dost bylo čochtání se v tomhle úseku řeky. Snad mi to korona vypálila z bedny (lebky).

Nějak to tu přeorganizuju, okouknu možnosti, číhaje, jak na to :)

Paradoxy

Pedrito už seš zdravý, to je dobře :)

Jen jsem ten náš posezeníčkovej sraz myslela vážně a u tebe to bylo blouznění :D.

Já mám zase stavy, že by se z toho člověk picnul, jsem doma permanentně vytočená. On je furt doma, dřív jezdil dvakrát tejdně na ryby a teď nic. Včera ze mě pro změnu vylítlo, že jsem naštvaná, protože ho nesnáším za to, že mě neměl nikdy rád. Prostě mě štve přijít každej den z práce a vidět, jak se válí na gauči jako by se nic nedělo.

Pedrito

Slezina v pohodě :)

To bylo k tomu, že se mi v mysli imaginovaly nějaký abstrakce a lezly ven...
To se mi stává i při nočních, když málo spim :D

No s tím tvym mužem nevím, my se ženou normálka fungovali, i když už jsem si hledal nový bydlo, jen jsme si neříkali miláčku a tak..

Evulína

To by nebylo špatné udělat ten sraz 🙂

Paradoxy

Citace od: Pedrito kdy 2025-09-21 08:28Slezina v pohodě :)

To bylo k tomu, že se mi v mysli imaginovaly nějaký abstrakce a lezly ven...
To se mi stává i při nočních, když málo spim :D

No s tím tvym mužem nevím, my se ženou normálka fungovali, i když už jsem si hledal nový bydlo, jen jsme si neříkali miláčku a tak..
Třeba jsem moc sebestředná, že mě to furt tak bere a je mi to uvědomění líto,
holt jsem asi hodně dlouho potlačovala naštvání pro klid doma a teď to ze mě lítá, dnes je to naštěstí kepší. Celkově se tu hromadu energie snažím dávat do věcí, co jsou potřeba udělat. Už mám natřenou boudu, vypuštěnej bazén, posekanou zahradu atd. :D.  Před ostatníma dělám, že je to cajk, ale je to pro mě těžký.

Paradoxy