PARADOXY JAK JI NE-CHCETE ZNÁT...

Založil Paradoxy, 2025-04-27 19:43

Předchozí téma - Další téma

0 Uživatelé a 1 Host prohlíží toto téma.

Paradoxy

Citace od: Pedrito kdy 2025-05-22 20:35Jo dostala bys pytlík rýže a misku ghí a tečku na čelo :D
řežu se při tý představě smíchy :D  :D

Pedrito

No to ješte není asi to pro okolí nejlegračnější, představ si tu samou bandu, jak sedí v řadě na mezi a botama v rukou tlučou podpadkami o zem... :)

Pedrito

Kdysi jsem fotil Zenitem, to byl výbornej ruskej foťák, ale k vyvolání filmů se nějak nedostalo, a čím dýl, už se mi to nějak vzdalovalo. Jednou jsem nafotil celou cestu do Cabely (Itálie), tam se konala setkání sanghy ze všech končin světa.. Tak snad to ještě dohledám a vyvolám :)

durodara

Citace od: Paradoxy kdy 2025-05-22 09:05
Citace od: durodara kdy 2025-05-22 07:48To ano - jen bych ji zkusil ukázat, že má smysl neztrácet svá přání, a pomoci tomu, aby se skutečně stala. A to je to, co píši.
Chápu tě, jen na to mám jiný pohled.

Ono to vypadalo, že žádný perspektivní pohled nenacházíš...
Pokud ho máš, jen dobře.

durodara

Citace od: Miroslav kdy 2025-05-22 13:48
Citace od: Evulína kdy 2025-05-20 21:13
Citace od: Paradoxy kdy 2025-05-20 21:08
Citace od: Evulína kdy 2025-05-20 21:01
Citace od: Paradoxy kdy 2025-05-20 20:59Tyhle přání do vesmíru, tomu bych moc nedala...Důvěřuju životu, vždycky je člověk na správném místě ve správný čas, i když se to tak v tu chvíli nemusí jevit.
Ano. To není v rozepři tomu, co píše Dorka.
Možná to v rozporu není, pokud se to tak má stát :) .
Pojala jsem to od durodary tak, že když si budu něco přát, tak se mi to automaticky splní a to podle mě nefunguje.
Na osobním přání to asi moc nefunguje, to máš pravdu.
Ale víš jak se říká, co si z celé své duše, celého srdce přeješ, všichni andělé se spojí, aby tomu tak bylo... :-)

Ono z celé své duše, celého srdce si přát abych udělal zkoušku se mi zdá trochu škoda.

Já jsem už od raného mládí měl jediné přání, poznat Pravdu - od té doby, co mi tenhle pojem "učaroval".
Vždy když jsem měl nějaké přání, něco jsem chtěl, byť by to bylo zachránit si život nebo život mému dítěti, ozvalo se ve mně "Ne, jediné co chci je poznat Pravdu" na níčem jiném nezáleží. Když padal meteor, když byla jiná situace - "něco si přej", vždy jen to jedno...
A možná i díky tomu se všichni andělé spojili, aby tomu tak bylo...

Božíčku!

Přiznej tu Pravdu - že ty jsi ten pravý Mesiáš, na kterého tu ty davy stále čekají, že ano!

Miroslav

Citace od: durodara kdy 2025-05-23 01:49Božíčku!

Přiznej tu Pravdu - že ty jsi ten pravý Mesiáš, na kterého tu ty davy stále čekají, že ano!

Prober se, a nevymýšlej pitominy.

durodara

Citace od: Miroslav kdy 2025-05-23 08:31
Citace od: durodara kdy 2025-05-23 01:49
Citace od: Miroslav kdy 2025-05-22 13:48
Citace od: Evulína kdy 2025-05-20 21:13Na osobním přání to asi moc nefunguje, to máš pravdu.
Ale víš jak se říká, co si z celé své duše, celého srdce přeješ, všichni andělé se spojí, aby tomu tak bylo... :-)

Ono z celé své duše, celého srdce si přát abych udělal zkoušku se mi zdá trochu škoda.

Já jsem už od raného mládí měl jediné přání, poznat Pravdu - od té doby, co mi tenhle pojem "učaroval".
Vždy když jsem měl nějaké přání, něco jsem chtěl, byť by to bylo zachránit si život nebo život mému dítěti, ozvalo se ve mně "Ne, jediné co chci je poznat Pravdu" na níčem jiném nezáleží. Když padal meteor, když byla jiná situace - "něco si přej", vždy jen to jedno...
A možná i díky tomu se všichni andělé spojili, aby tomu tak bylo...

Božíčku!

Uvědomil jsem si, že ať se snažím sebevíc, nikdy tvou úroveň pitomin už nedosáhnu...
Dobrovolně vítězi nabízím svou kůži.

Miroslav

Citace od: durodara kdy 2025-05-23 08:53
Citace od: Miroslav kdy 2025-05-23 08:31
Citace od: durodara kdy 2025-05-23 01:49Božíčku!

Uvědomil jsem si, že ať se snažím sebevíc, nikdy tvou úroveň pitomin už nedosáhnu...

Já reaguji na tvoji konkrétní pitominu. Můžeš uvést také něco konkrétního, co jsem napsal, co vidíš také jako pitominu?
Nebo je to od tebe jen takový sebeobranný primitivní blábol?

Pedrito

CitaceUvědomil jsem si, že ať se snažím sebevíc, nikdy tvou úroveň pitomin už nedosáhnu...

Sláva poraženým a čest vítězům!

Paradoxy

Tak se dcera dostala ve druhém kole na nejlepší možnost, která byla :). Jde na lyceum na zdrávce...:)

Evulína

Citace od: Paradoxy kdy 2025-06-24 18:07Tak se dcera dostala ve druhém kole na nejlepší možnost, která byla :). Jde na lyceum na zdrávce...:)
Naše vnučka jde na stř. zdravotnickou 🙂