Posezeníčko začíná být toxická duchovní žumpa

Založil honzam, 2025-03-09 10:11

Předchozí téma - Další téma

0 Uživatelé a 4 Hosté prohlíží toto téma.

honzam

Citace od: Miroslav kdy 2025-05-09 15:04
Citace od: honzam kdy 2025-05-09 10:00Zdravím, jak jde budování Miroslavova školícího střediska nevědomých a psychicky nemocných? Vidím, že z durodary se postupně stává jeho žák a služebník a Petra už radši zmizela. Nemám teď moc čas věnovat se moderátorství a procházet všechny Miroslavovy poučky hledajícím, ale vidím, že si to jako guru užívá. Občas nakouknu, jestli už je posezeníčko jako poradna. Zatím má dobře našlápnuto.

No konešně. Už jsem se obával, že tě snad klepla Pepka, nebo co.  :)

Dokud Evulína nezvládne jeden měsíc, tak tu budeš mít peklo, Pepku námořníku. Tahle vaše kocábka, na které je Pedrito kapitánem, už dlouho nabírá vodu.

durodara

Citace od: Evulína kdy 2025-05-09 11:00Ty by ses uměl zhostit role kata pro Evulínu?
Máš pravdu. Miroslav je málo akční, malo bezprostřední, málo živočišný, je to takový náš otec Skolastik, ale ty bys mohl a co bys pro Evulínu neudělal, že áno 🙂

Určitě ano.

Ale zároveň vím, že bez toho, abys ty sama, to nebude fungovat správně. A to vím také určitě.

Evulína

Citace od: durodara kdy 2025-05-11 10:32
Citace od: Evulína kdy 2025-05-09 11:00Ty by ses uměl zhostit role kata pro Evulínu?
Máš pravdu. Miroslav je málo akční, malo bezprostřední, málo živočišný, je to takový náš otec Skolastik, ale ty bys mohl a co bys pro Evulínu neudělal, že áno 🙂

Určitě ano.

Ale zároveň vím, že bez toho, abys ty sama, to nebude fungovat správně. A to vím také určitě.
Co abych já sama?

durodara

Citace od: Evulína kdy 2025-05-12 18:59

Určitě ano.

Co abych já sama?

Sama sebe "zvládala" - kat ti jen pomůže vyměnit tělesnou schránku, své osobnostní vlastnosti si přenášíš svým ztotožněním se se svou osobou. Na to je i kat krátký...  :-*

Evulína

Citace od: durodara kdy 2025-05-12 19:26

Určitě ano.

Co abych já sama?

Sama sebe "zvládala" - kat ti jen pomůže vyměnit tělesnou schránku, své osobnostní vlastnosti si přenášíš svým ztotožněním se se svou osobou. Na to je i kat krátký...  :-*
No jo, no...

Tak třeba někdy :-)

Pamatuješ si na ten živý sen o katovi, co se mi kdysi zdál? Proč se mi takové sny zdály / zdají, když skutek utek...

durodara

Citace od: Evulína kdy 2025-05-12 19:35
Citace od: durodara kdy 2025-05-12 19:26

Určitě ano.

Co abych já sama?

No jo, no...

Tak třeba někdy :-)

Pamatuješ si na ten živý sen o katovi, co se mi kdysi zdál? Proč se mi takové sny zdály / zdají, když skutek utek...

Aby sis uvědomila, že jsi to už "zkoušela" - a nepomohlo...

honzam

Posezeníčko dál pokračuje ve své cestě stát se další poradnou postavenou na myšlence, že myšlení je utrpením a nejvyšší duchovno spočívá v bezmyšlenkovité guru józe.

Doporučuji se neregistrovat. Ušetříte si tím zklamání z povrchnosti až patologičnosti zdejších diskuzí.

honzam

Oba kašpárci Miroslav (kašpárek mesiáš a projevená Pravda) a Pedrito (kašpárek na niti) dál pokračují v budování Miroslavova soukromého ášramu. Zatím posledním krokem je Miroslavův projev ohledně svého nanebevzetí a úkolu od andělů předávat dál "Pravdu" nevědomým.

Doporučuji neregistrovat se a nediskutovat. Je to ztráta času. Rozhodně nesdílet žádné osobní věci, jinak bude "zkoumána" vaše duchovní kvalita a psychická zdatnost viz nedávný popis života v zenovém klášteře od Durodary. Hlavně neodporujte Miroslavovi. Bláznům se odporovat nemá, protože je to jen víc utvrzuje v jejich bludech a jsou pak agresivnější.

Pedrito

Citacea Pedrito (kašpárek na niti)
No, bych řek, že ventiluješ svůj psychickej stav na osoby kolem, zkoušel jsi to tu na Petru, Zdenka, Durodaru, i Paradoxy... Ale naznal jsi, že nejsou pro to ti vhodní. Jen do toho. Třeba ti to od toho narcismu, kterej si tu dříve i pyšně předváděl (akorát to nebylo ještě zřejmé) nakonec uleví.
Držim palec :)

Evulína

Citace od: Pedrito kdy 2025-05-28 10:08
Citacea Pedrito (kašpárek na niti)
No, bych řek, že ventiluješ svůj psychickej stav na osoby kolem, zkoušel jsi to tu na Petru, Zdenka, Durodaru, i Paradoxy... Ale naznal jsi, že nejsou pro to ti vhodní. Jen do toho. Třeba ti to od toho narcismu, kterej si tu dříve i pyšně předváděl (akorát to nebylo ještě zřejmé) nakonec uleví.
Držim palec :)
Zajímavé, že to honzam nezkoušel na mě.
A ani mi neposílá žádné písničky  :(

honzam

Citace od: Evulína kdy 2025-05-28 10:48Zajímavé, že to honzam nezkoušel na mě.

Protože se chováš slušně a ne jako Pedrito, který si o sobě myslí, že je mistr světa.

Evulína

Citace od: honzam kdy 2025-05-28 10:54

Protože se chováš slušně a ne jako Pedrito, který si o sobě myslí, že je mistr světa.
ÓÓÓ, tak jako slušná děvucha děkuji :-)

Pedrito

:D No já se za Boha, Bohyni, Ďábla, Archona, ani draka, hada a kočku, nepokládám a nedával to všem na obdiv. Evulína se ti vůbec nehodí do plánu, kdybys do ní šil, namazala by si tě na chleba ;)

Evulína

Citace od: Pedrito kdy 2025-05-28 11:06

:D No já se za Boha, Bohyni, Ďábla, Archona, ani draka, hada a kočku, nepokládám a nedával to všem na obdiv. Evulína se ti vůbec nehodí do plánu, kdybys do ní šil, namazala by si tě na chleba ;)
Já mám radši rohlíky  ;D , i když jsem teď měla chleba s máslem a medem  ::)

Pedrito

CitaceJá mám radši rohlíky  ;D , i když jsem teď měla chleba s máslem a medem  ::)
Já nejraděj chleba ve formě očesnekované topínky, a rozkrojeným rajčetem ho potřít (orajčovat ) :)