Neztotožnění

Založil Pedrito, 2025-11-07 08:51

Předchozí téma - Další téma

0 Uživatelů a 2 Hosté prohlíží toto téma.

Pedrito

Nezlob se, že předbíhám, ale když musíš, tak musíš..

Řekni mi, jak se tohle mohlo semlet? Blatouch a štangle...

Miroslav

Citace od: Pedrito kdy 2026-04-28 00:08Nějak mi hapruje to Inspiruj. Čet jsem Miroslave, cos tam psal ale nevím už přesně. Nejspíš něco o neztožnění, v principu. A možná nějaké to "postesknutí" nad stavem moderní duchovnosti, možná :) To jen abys věděl, že rád hodím oko, na to co píšeš. Je to osvěžující a výživné. Entitám bude zas z toho v hlavě reptat. Dobře jim tak.

Kudy chodím tudy trousím.

Marioneta

Citace od: Pedrito kdy 2026-04-28 01:06Nezlob se, že předbíhám, ale když musíš, tak musíš..

Srážka salámu a blatouchu?
Prý závodili o vláhu v příkopu...

Pedrito

Citace od: Marioneta kdy 2026-04-28 11:00
Citace od: Pedrito kdy 2026-04-28 01:06Nezlob se, že předbíhám, ale když musíš, tak musíš..

A tys ho tam nechala? Víš jakou bude mít jednou pro sběratele cenu!

Pedrito

CitaceKudy chodím tudy trousím.

To já kudy chodim, tudy chválim, třeba Zdenka, že z tý jeho entity pozitivismus přímo sršá...  :smiley_spider: 

Marioneta

Citace od: Pedrito kdy 2026-04-28 11:46
Citace od: Marioneta kdy 2026-04-28 11:00

A tys ho tam nechala? Víš jakou bude mít jednou pro sběratele cenu!
..jsem zvědavá,  kdo vyhraje..

Pedrito

Citace..jsem zvědavá,  kdo vyhraje..

Třeba ho najde nějakej krtek třeba, ti sežerou, kde co.. I když ten od Milera byl možná vegetarián.

To je u cesty?

Marioneta

Citace od: Pedrito kdy 2026-04-28 19:23
Citace..jsem zvědavá,  kdo vyhraje..

Třeba ho najde nějakej krtek třeba, ti sežerou, kde co.. I když ten od Milera byl možná vegetarián.

To je u cesty?
Krteček je sice trickster, ale do salámu by asi nešel..myslím jak ten v kalhotkách s kapsami, tak i běžný krtek - predátor, který kromě hmyzožraní asi občas jde i do veganské stravy..

Pedrito

Jj, těď čtu že taky žížaly, šneky a slimáky. Tak jestli zas půjdeš kolem, dej echo jestli tam ještě leží, či třeba není nakouslej :D

Marioneta

Citace od: Pedrito kdy 2026-04-29 16:23Jj, těď čtu že taky žížaly, šneky a slimáky. Tak jestli zas půjdeš kolem, dej echo jestli tam ještě leží, či třeba není nakouslej :D
Tomu se říká telepatie..Právě jsem se vrátila..Šla jsem po stopách štangle salámu..asi už si na ni někdo pochutnal,  po štangli ni stopy. 
Měla jsem asi velké štěstí, že jsem měla možnost tento ojedinělý jev spatřit...

Pedrito

Jó cesty noh salámu jsou nevyzpytatelné :))
Leda by ten blatouch byl maskovanou masožravkou..