Sebe - MOTIVACE

Založil Evulína, 2025-04-30 13:03

Předchozí téma - Další téma

0 Uživatelé a 2 Hosté prohlíží toto téma.

Evulína

Paradoxy mi včera napsala, jestli by v mé závislosti nepomohla nějaká sebemotivace.
Nic mě nenapadalo...
Až dnes, u oběda, se pro mne jedna vyloupla a to, co už tady navrhoval před časem někdo z kluků.

Totiž, že dobrou motivací pro mne by bylo osobní setkání se s Miroslavem.

Ano, to by byla dobrá motivace.
Jestli na ni Miroslav přistoupí.
Tak tedy...
----------------------------------------

Miroslave, haló, haló, myslím to skutečně vážně a moc by mi to pomohlo, i celé rodině atd.

Pokud bych skutečně (!!!!) půl roku nepila alkohol, mohli bychom se osobně setkat. Akceptuji i s tvou ženou a tím pádem i mým manželem.
Mohli bychom se třeba sejít někde na neutrální půdě na kafi, někde na půl cesty, třeba.

Předpokládalo by to absolutní důvěru v to, že skutečně nepiji (nejsem typem člověka, který by někdy lhal) a v to, že se skutečně takto ve 4 setkáme. Nebo třeba i v širším kolektivu tady ještě i s někým dalším.

Co ty na to?

Miroslav

Citace od: Evulína kdy 2025-04-30 13:03Paradoxy mi včera napsala, jestli by v mé závislosti nepomohla nějaká sebemotivace.
Nic mě nenapadalo...
Až dnes, u oběda, se pro mne jedna vyloupla a to, co už tady navrhoval před časem někdo z kluků.

Tak tedy...

Miroslave, haló, haló, myslím to skutečně vážně a moc by mi to pomohlo, i celé rodině atd.

Pokud bych skutečně (!!!!) půl roku nepila alkohol, mohli bychom se osobně setkat. Akceptuji i s tvou ženou a tím pádem i mým manželem.
Mohli bychom se třeba sejít někde na neutrální půdě na kafi, někde na půl cesty, třeba.

Předpokládalo by to absolutní důvěru v to, že skutečně nepiji (nejsem typem člověka, který by někdy lhal) a v to, že se skutečně takto ve 4 setkáme. Nebo třeba i v širším kolektivu tady ještě i s někým dalším.

Co ty na to?
Souhlasím a slibuji, že své slovo dodržím, když ty dodržíš to svoje. A vážím si toho, že to naše setkání je pro tebe tak silnou motivací.
Až se to bude blížit, tak se konkrétně domluvíme kdy a kde to bude.  :)

Evulína

Citace od: Miroslav kdy 2025-04-30 16:09
Citace od: Evulína kdy 2025-04-30 13:03Paradoxy mi včera napsala, jestli by v mé závislosti nepomohla nějaká sebemotivace.
Nic mě nenapadalo...

Tak tedy...

Co ty na to?
Souhlasím a slibuji, že své slovo dodržím, když ty dodržíš to svoje. A vážím si toho, že to naše setkání je pro tebe tak silnou motivací.
Až se to bude blížit, tak se konkrétně domluvíme kdy a kde to bude.  :)
Děkuji.
Půl roku uplyne 31.10.2025.

Budiž nám svědky Pedrito, jako zakladatel fóra, Paradoxy, Dorka, Petra, Zdeněk, honzam jako přihlížijící.

Ještě jednou díky  :smiley_engagement:  (hledala jsem šmajlíka, kdy dva rovnocenní si potřásají rukama na stvrzení slibu, ale našla jsem jen tohoto :-)

Alaja posílá taky  :smiley_party_pompom:

Miroslav