Rány osudu

Založil Pedrito, 2024-03-17 19:02

Předchozí téma - Další téma

0 Uživatelů a 1 Host prohlíží toto téma.

Pedrito

Klidně tam s tebou pojedu zas, a do jakéhokoliv mysteriózně vnímaného místa. A nepochybně se v ten čas stane blízko i daleko něco nepěkného, i pěkného. Tak jak se to děje každý okamih od nepaměti...

honzam

Nemám představu, s čím si zahrávám. Předpověď byla jako na ostatní dny. Jen slabé přeháňky kolem 1 mm za den. Sesuvy podmáčené půdy byly vidět i kolem silnice z Javoriny do Žďiaru. Potok podél silnice byl jako rozbouřená řeka s peřejemi.

Pedrito

To se stává, když počasí je jaké je. Za tornáda a blizardy a laviny a tsunami a sopky, atd.. taky můžeš ty? To by sis trochu fandil :-)

Ještě řekni že jsi hodil meteorit na dinosaury a rozštěpil atom...

Pedrito

Viděl jsi film "Vyvolený"?

Mě se to líbilo, tenkrát ještě uměl ten režisér udělat pointu. Viz i "Šestý smysl".
:)

Pedrito

Moje nová rána je, že se mi rozpadlo starobylý somradlo přes rameno  :smiley_mouth:

No tak, co dělat? :smiley_woot:

Objednal jsem si nový, fakt krásný... Ale budu s ním muset prožít roky, aby zas bylo to správně starý.

Pedrito

Citace od: Pedrito kdy 2024-07-15 21:45Klidně tam s tebou pojedu zas, a do jakéhokoliv mysteriózně vnímaného místa. A nepochybně se v ten čas stane blízko i daleko něco nepěkného, i pěkného. Tak jak se to děje každý okamih od nepaměti...
Myslím to vážně, vyber nejstrašidelnější místo, co znáš, a vyrazíme o volnu. U Bukové byly židovský hroby, co je prostě nechali zarůst. Tam jsme jezdili často, aniž to věděli... No každej tam nějaký tajemný zážitky měl. Když nám to hajnej vyprávěl, už jsme raději tábořili o kousek dál a nerušili... Ony se prostě energetický formy jen tak nevytratí, zvláště když nevyprchaly přirozeně. Ale poctivé nepopálí.

Pedrito

Krom poradny, na to nemám...  :smiley_breakdance:

Pedrito

Teda já nevím, jak jsi na tom s volnem. My měli mít teď celozávodku a zrušili nám ji. Ale do konce srpna snad nějaké volno bude. Tak bychom něco podniknout mohli. Ať tu jen nebrebentíme. :)

honzam

Beru si týden dovolené na konci srpna, ale to už mám nějaký program. Plánuji si ještě udělat týden volno někdy na podzim. Chodníky se v Tatrách uzavírají od 1. listopadu.

Pedrito

Dovolené mám dost, a jednou mi ji dát musej :) Teď zaučuju nového ukrajince, mlaďase, to je taky dobrá rána ;D

honzam

Legrace končí, když začnou umírat lidé. Včera jsem měl kontakt. Prý mám být kočkou. ??? Spontánně jsem dnes napsal o osudném průzkumu na několik emailových adres.

Nevím, jestli si dávní bohové v Monkové dolině už vybrali svou oběť. Nevím, jaká by mohla být cena za znovu objevení Měsíční šachty.

honzam

Už nad tím nemám kontrolu. Minimálně dva další lidé mají fotografie a informace, kde se možné místo vstupu nachází.
Zbytek výpravy je dál na cestách, prý je stále pronásledují bouřky. Pořád s sebou vezou na památku kámen z místa průzkumu. Radil jsem jim se ho zbavit. :( 

honzam

Test pro duchovně založené senzitivní lidi. Co ve vás fotka evokuje? ... bájné skryté tajemství planety, trpasličí podzemní pevnost, možné doupě Balroga, v žádném případě neodkrývat a nelézt tam!, nebo něco jiného obyčejného?

Zkuste se oprostit od okolností, za kterých jsem ji vyfotil. Díky za komentáře.

vstup_do_jeskyne.jpg

Paradoxy

Vstup do podvědomí :)

honzam

Vědomě se cítím zodpovědný za tu tragédii. Je to těžko popsatelný až ďábelský pocit. Ta cena za všechny fotky, co z místa mám, je moc vysoká. Předpověď počasí byla úplně normální a pak spadlo 100 mm. 

https://www.cas.sk/clanok/2945663/z-detailov-tragedie-v-monkovej-doline-beha-mraz-po-chrbte-starosta-popisal-dramaticke-momenty/

Citace,,Šestnásť turistov sa snažilo počas výstupu ukryť v drevenom prístrešku. Mysleli si, že ich v nepriaznivom počasí ochráni. Niektorí sa tam rozhodli nadesiatovať. V tej chvíli sa zozadu uvoľnila pod náporom vody lavína kamenia a hliny, ktorá prístrešok zdemolovala. Tí, ktorí boli na kraji, mali šťastie, ale tí v strede - bohužiaľ... Zahynuli tam dve mladé dievčatá, podľa prvých správ Slovenka a Poľka. Chlapci mali slzy v očiach, keď opisovali, čo tam hore videli," smutne skonštatoval Bekeš.