Digital Mind (AI)

Založil Pedrito, 2024-03-15 09:33

Předchozí téma - Další téma

0 Uživatelé a 5 Hosté prohlíží toto téma.

Miroslav

Citace od: Evulína kdy 2025-05-06 14:12
Citace od: Miroslav kdy 2025-05-06 14:09
Citace od: durodara kdy 2025-05-06 13:57No. O těch "dobrých hlasech" si dovolím jen zlehka polemizovat. Pokud mezi ně počítáš Vostála, Miroslava a další z té vaší konfesní společnosti, nešlo vám ani o to ji něco vysvětlit, jako spíš dokázat, že vy jste lepší, Ona ale držela v rukout trumf blokování přístupu, což je i v tomto případě zcela neomluvitelné. Jak nedávno psala Evulína o tom součtu 18 a 2.

Pokud je ti Jany opravdu líto, proč jí tam něco hezkého nenapíšeš - třeba že je ti jí líto, jak jí všichni ubližují a že s ní soucítíš.
Když o tom budeš vykládat tady, tak jí to asi moc nepomůže.
Jak se říká, brečíš ("zlehka polemizuješ") na nesprávném hrobě.

Nikdo z naší "konfesní společnosti" tam už nechodí, takže nikdo nebude mařit tvoje bohulibé působení.
Myslím, že to tady čte...

Já tam občas nahlédnu, hlavně když hledám nějakou citaci, příspěvky, co tam byly, ale většinou už to tam bohužel není.
Třeba opisy z Trungpa - Protnutí duchovního materialismu. Nikde to na netu v elektronické podobě není a tam to dávala - ručně opisovala Zulu/Monika. To bylo zajímavé - koupila ode mne tuhle knihu na Aukru. Setkali jsme se v metru, kde jsem jí knihu předal, netušila že ji z diskuzí znám ani jsem jí to neprozradil a nijak se s ní o ničem nebavil. A pak se jí ta kniha natolik líbila, že to začala přepisovat nejspíš na poradnu (nebo inspiruj - ale tam to nikdo nemaže, tak by to tam ještě bylo). Moc pěkná dívka  :) 

Evulína

Citace od: Miroslav kdy 2025-05-06 14:26
Citace od: Evulína kdy 2025-05-06 14:12
Citace od: Miroslav kdy 2025-05-06 14:09
Citace od: durodara kdy 2025-05-06 13:57No. O těch "dobrých hlasech" si dovolím jen zlehka polemizovat. Pokud mezi ně počítáš Vostála, Miroslava a další z té vaší konfesní společnosti, nešlo vám ani o to ji něco vysvětlit, jako spíš dokázat, že vy jste lepší, Ona ale držela v rukout trumf blokování přístupu, což je i v tomto případě zcela neomluvitelné. Jak nedávno psala Evulína o tom součtu 18 a 2.

Pokud je ti Jany opravdu líto, proč jí tam něco hezkého nenapíšeš - třeba že je ti jí líto, jak jí všichni ubližují a že s ní soucítíš.
Když o tom budeš vykládat tady, tak jí to asi moc nepomůže.
Jak se říká, brečíš ("zlehka polemizuješ") na nesprávném hrobě.

Nikdo z naší "konfesní společnosti" tam už nechodí, takže nikdo nebude mařit tvoje bohulibé působení.
Myslím, že to tady čte...

Já tam občas nahlédnu, hlavně když hledám nějakou citaci, příspěvky, co tam byly, ale většinou už to tam bohužel není.
Třeba opisy z Trungpa - Protnutí duchovního materialismu. Nikde to na netu v elektronické podobě není a tam to dávala - ručně opisovala Zulu/Monika. To bylo zajímavé - koupila ode mne tuhle knihu na Aukru. Setkali jsme se v metru, kde jsem jí knihu předal, netušila že ji z diskuzí znám ani jsem jí to neprozradil a nijak se s ní o ničem nebavil. A pak se jí ta kniha natolik líbila, že to začala přepisovat nejspíš na poradnu (nebo inspiruj - ale tam to nikdo nemaže, tak by to tam ještě bylo). Moc pěkná dívka  :) 
Ano, zulu je fajn, bezprostřední a otevřená :-)

Na Poradně jsem PDM nezaznamenala, krom úryvku Šest říší...

Pedrito

CitaceNo. O těch "dobrých hlasech" si dovolím jen zlehka polemizovat. Pokud mezi ně počítáš Vostála, Miroslava a další z té vaší konfesní společnosti, nešlo vám ani o to ji něco vysvětlit, jako spíš dokázat, že vy jste lepší, Ona ale držela v rukout trumf blokování přístupu, což je i v tomto případě zcela neomluvitelné. Jak nedávno psala Evulína o tom součtu 18 a 2.
Nevím jestli to někoho trká, ale že máš tak rád tu historii, tehle vír kol své osoby nerozvířila na poradně, ani na inspiruj, ani na novém fóru jitřní země, ale už v old diskusích jitřní země a v komentech na mozaice.
Už tehdy se stavěla do pozice vyvolené, a cokoliv "nerezonovalo" s jejím názorem na svět, nemilosrdně atakovala kupou stále stejných naučených afirmací... To ji vydrželo dodnes, jen v mnohém ještě přitvrdila. Holt to sebe přesvědčování bylo silné... Nemohlo to dopadnout jinak, a nejen já jsem jí to už tehdy říkal. Ale vyvolená je vyvolená, nezná bratra, nezná sestru jiných cest.
Smutný to pro cit je, ale je to její zvolená pěšina, a musí se respektovat.
Teď z toho jejího víru lidi, co jí stály celou dobu po boku, odešli. Vypakovala je uhranutá Maharaji.
Oni se jí to lidi celou dobu vysvětlit snažili, a měli pro ní i slova dobrá a milá, přes to vše.
Ale ta jízda hlava nehlava někdy byla neakceptovatelná. Nešlo to přejít vlídným slovem.
Vostál to pochopil už dávno, ale nadšenej z toho myslím taky není. Holt.
Sám víš, kam diskuze s ní vede...

durodara

Citace od: Pedrito kdy 2025-05-06 15:44Nevím jestli to někoho trká, ale že máš tak rád tu historii, tehle vír kol své osoby nerozvířila na poradně, ani na inspiruj, ani na novém fóru jitřní země, ale už v old diskusích jitřní země a v komentech na mozaice.
Chápu, že to tak můžeš vnímat, ale to, co ji "zlomilo", byla ta možnost "vládnout světu" až později, kdy na své Poradně začalo používat ty filtrace IP adres. Najednou byla všemocná - no a ta její všemohoucnost vytlačila v čase vše ostatní, i všechny ostatní. Ten zlom nastal až na Poradně - do té doby nebyla tak moc postižená.

Pedrito

Citace od: durodara kdy 2025-05-06 15:52
Citace od: Pedrito kdy 2025-05-06 15:44Nevím jestli to někoho trká, ale že máš tak rád tu historii, tehle vír kol své osoby nerozvířila na poradně, ani na inspiruj, ani na novém fóru jitřní země, ale už v old diskusích jitřní země a v komentech na mozaice.
Chápu, že to tak můžeš vnímat, ale to, co ji "zlomilo", byla ta možnost "vládnout světu" až později, kdy na své Poradně začalo používat ty filtrace IP adres. Najednou byla všemocná - no a ta její všemohoucnost vytlačila v čase vše ostatní, i všechny ostatní. Ten zlom nastal až na Poradně - do té doby nebyla tak moc postižená.

Neřek bych, to bylo krátičké období ve věku poradny, kdy začala blokovat fest. Ruce ji začali kolektivně svrbět až při studiu toho Maharaje mladšího. To bylo pro ni hodně silné kafe. A když to spojila s impulsivní náturou Maharaje staršího, měla rázem ospravedlnění vyhazovat, mazat a banovat... Ala: "tyhle stránky jsou jen pro ty, co mi rozumí (pro stejně probuzené jako já). Pro ostatní tu není místo."

Miroslav

Citace od: Evulína kdy 2025-05-06 14:29Ano, zulu je fajn, bezprostřední a otevřená :-)

Tak to tady Jana opravdu čte a ty citace Zulu PDM tam vrátila. Děkuji Janě  a doporučuji všem.
http://poradnazdarma.cz/viewtopic.php?f=272&t=2837&sid=66a45120106dde8dbb0beb0b08063f01

Pedrito

CitaceJá tam občas nahlédnu, hlavně když hledám nějakou citaci, příspěvky, co tam byly, ale většinou už to tam bohužel není.

Jj, kdepak je Zulu konec.. ví někdo?

Miroslav

Nevím, možná se vdala. Na insiruj jsem našel z roku 2012 tohle
z.zulu@seznam.cz ale nezkoušel jsem to.
P.S.
Ten čas ale letí...

Pedrito

Citace od: Miroslav kdy 2025-05-07 12:19Nevím, možná se vdala. Na insiruj jsem našel z roku 2012 tohle
z.zulu@seznam.cz ale nezkoušel jsem to.
P.S.
Ten čas ale letí...
Co si pamatuju, tak vdaná byla.
Mail zkusím :)

Pedrito

Citace od: Miroslav kdy 2025-05-07 08:45
Citace od: Evulína kdy 2025-05-06 14:29Ano, zulu je fajn, bezprostřední a otevřená :-)

Tak to tady Jana opravdu čte a ty citace Zulu PDM tam vrátila. Děkuji Janě  a doporučuji všem.
http://poradnazdarma.cz/viewtopic.php?f=272&t=2837&sid=66a45120106dde8dbb0beb0b08063f01

Třeba už jde do sebe :D