Tibetská kniha mrtvých

Založil Miroslav, 2026-02-18 21:37

Předchozí téma - Další téma

0 Uživatelů a 1 Host prohlíží toto téma.

Pedrito

Miroslav možná u moře. Tam jsem jednou byl v Chorvatsku, akorát blbý, že jsem si doma zapomněl plavky...

Pedrito

Super je to v Poznani, je tam úžasný jezero, jenže.. Hnned první den jsem si dal rybu, s dalšími pionýry a pionýrkami... A tři dni jsme v horečkách srali...

Pedrito

Tzv. Poznaňská horečka. Ale jinak to tam bylo moc hezký. Byl to takovej areál ubytovací, s hřištěm a kinem... Akorát jednou tak spíme a najednou borec si splet náš pokoj s hajzlíkem, vožralej jak prase... A začal čůrat na postel, kde spal kámoš. Naštěstí to kámoš stih. Tak jsme seděli a koukali jak chčije, strašně dlouho, a furt říkal, ja zdravotnik.. Jó není polák jako polák. Muj nej polskej kámoš byl Artur a jeho sestra Izabela... Ta byla velmi podobná té holce z Kamarádů, kde hrál malej Eben.

Miroslav

Já jsem na chalupě v Brdech, máme tu spoustu růží - 52 různých odrůd a případní návštěvníci volí tři nejkrásnější. Letos vyhrála Black Madonna.  :)

Salmo1cz

Protihmyzovou složkou je levandule.
Já to teda mám na spaní protože usnu dříve, nicméně stejně spím max.5 hodin, ale 2 hodiny hlubokého spánku mám a to je ok.
Na konci spánku mám stejně nějaké ptákosnění.
Dnes se mi zdálo o práci kterou jsem dělal před 30 léty no.
K čemu je to dobrý netuším.

Paradoxy

Citace od: Pedrito kdy 2026-07-05 20:32Ty stáváš na sedmou? Mě naštěstí mistrová noční odpouští, letos jsem měl jen jednu, a asi mě pak v pátek ráno viděla ;D To nepřeju ani svýmu největšímu nepříteli... :)
Vstávám odjakživa na šestou. Jen teď jsem měla dva měsíce období, že jsem se budila mezi čtvrtou a pátou, ta diskotéka s dcerou a jejíma kamarádkama mi ale nějak rozhodila systém, tak to mám zase tak nějak jako dřív. Já jsem docela spáč, mám ráda svých osm hodin :D .

Paradoxy

Citace od: Miroslav kdy 2026-07-05 23:23Já jsem na chalupě v Brdech, máme tu spoustu růží - 52 různých odrůd a případní návštěvníci volí tři nejkrásnější. Letos vyhrála Black Madonna.  :)
Jak se dokážete o to všechno postarat? Kdybys teď viděl moji zahradu a to není moc veliká. Je teda fakt, že jsem byla 14 dní dost marodná a taky jsem musela dělat celé jezírko znova, už nikdy folii z nějakýho unihobby, koupila jsem si u sebe v práci střešní folii a kamarád mi ji pomohl svařit. Púvodně jsem si frajersky myslela, že to zvládnu svařit sama, ale chyba lávky.

Jak vypadá růže black madonna?

Paradoxy

Citace od: Salmo1cz kdy Dnes v 04:52Protihmyzovou složkou je levandule.
Já to teda mám na spaní protože usnu dříve, nicméně stejně spím max.5 hodin, ale 2 hodiny hlubokého spánku mám a to je ok.
Sny se zabýval Jung a takovýhle sny jsou nejspíš jenom na uvolnění mysli. Ale někdy se stane, že nám sny můžou říct něco o nás samotných. Mívala jsem opakující se sny o krokodýlech v různých obměnách a pak i dost výrazné sny, na které dodnes nezapomenu. Ale je fakt, že mívám sny velmi zřídka nebo si je jen nepamatuju.

Pedrito

Citace od: Paradoxy kdy Dnes v 06:25
Citace od: Pedrito kdy 2026-07-05 20:32Ty stáváš na sedmou? Mě naštěstí mistrová noční odpouští, letos jsem měl jen jednu, a asi mě pak v pátek ráno viděla ;D To nepřeju ani svýmu největšímu nepříteli... :)
Vstávám odjakživa na šestou. Jen teď jsem měla dva měsíce období, že jsem se budila mezi čtvrtou a pátou, ta diskotéka s dcerou a jejíma kamarádkama mi ale nějak rozhodila systém, tak to mám zase tak nějak jako dřív. Já jsem docela spáč, mám ráda svých osm hodin :D .

Tak to máš dobrý, já dám max šest. Asi to tomu mýmu kašparovi stačí. :)

Pedrito

O práci se mi zdálo nedávno. Kolega svolal celou dílnu, a used za takovou zvláštní mašinu, z který bylo najednou piáno, a spustil virtuózní skladbu,  jakou jsem nikdy neslyšel. Nevim kde se to v tom mozku vzalo. No, jako většinou ;D

Miroslav

Citace od: Paradoxy kdy Dnes v 06:31Jak vypadá růže black madonna?

Takhle nějak,

https://www.amazon.de/-/en/Black-Madonna-Sweet-Rose-Quality/dp/B004NTF0GS

ale naše má letos větší a kouzelné - tajemné květy

Pedrito

Citace od: Pedrito kdy Dnes v 07:50
O práci se mi zdálo nedávno. Kolega svolal celou dílnu, a used za takovou zvláštní mašinu, z který bylo najednou piáno, a spustil virtuózní skladbu,  jakou jsem nikdy neslyšel. Nevim kde se to v tom mozku vzalo. No, jako většinou ;D
Musim se toho kolegy zeptat, je to ukrajinec, jestli náhodou nehraje na klavír. Jen vim že je studovanej a umí francouzky, snad učitel jsem zaslech.. :)

Pedrito

Citace od: Miroslav kdy Dnes v 13:38
Citace od: Paradoxy kdy Dnes v 06:31Jak vypadá růže black madonna?

Takhle nějak,

https://www.amazon.de/-/en/Black-Madonna-Sweet-Rose-Quality/dp/B004NTF0GS

ale naše má letos větší a kouzelné - tajemné květy

Tak jsem koukal, jestli ji nějakej malíř nenamaloval. A nenašel. Jen obrazy nějaký jeptišky ::)