Řekni to písničkou...

Založil Miroslav, 2026-01-29 16:49

Předchozí téma - Další téma

0 Uživatelů a 1 Host prohlíží toto téma.

Miroslav

7. Když ctnost upadá, když spravedlnost je šlapána v prach, tu vždy se rodím, zplodiv sám sebe, abych znovu obnovil svůj řád. (Krishna v Bhagavadgítě)

Neboť i ona je Matka a její láska je zrovna tak prudká jako její hněv, a její dobrota je hluboká a náruživá. Je-li jí dovoleno s veškerou účinností zasáhnout, zlomí v okamžiku jako hračku každou překážku, která se snažícímu staví do cesty a nepřátele, kteří ho napadají, rozdrtí
Jak silně se obává protivník jejího hněvu a slabý a ustrašený se leká její vášnivé prudkosti, tak mocně miluje a uctívá ji veliký, silný a šlechetný, nebo oni cítí, že její úder drtí v nich všechno protivící se a přeměňuje to v energii a dokonalou pravdu, nesprávné a zrůdné napravuje, nečisté a škodlivé vyvrhuje. Bez ní by trvalo staletí to, co se vytvoří za jeden den, bez ní by byl Ananda vzdálený a vážný, byt mírný, něžný a krásný, postrádal by planoucí radost její absolutní intenzity.

(Aurobindo Mahakali)

Tato epická skladba proměňuje bolest v moc a každou jizvu mění v symbol vítězství. I Am The War, postavená s masivní orchestrální energií, emotivním vokálem a explozivním refrénem, ��je bojovým pokřikem pro každého, kdo se odmítl zlomit. Nejde o to přežít boj – jde o to se jím stát. (komentář na Youtube)

Paradoxy

Někdy mi přijde, jako když sem dáváš příspěvky pro mě :D.

Jako kdyby synchronicita.

Miroslav

Citace od: Paradoxy kdy 2026-01-29 18:09Někdy mi přijde, jako když sem dáváš příspěvky pro mě :D.

Jako kdyby synchronicita.

Asi nevědomky ano. Jak jsem si povídali o tom hněvu. Tohle je ta jeho probuzená forma.

Miroslav

Tohle je také dobré, brnká to o hlubiny duše, osoby - Víra a odevzdání

Pedrito

U Neptuna! Tenhle to teda říká :smiley_geschokt:

:smilie_happy_thumbup:

Pedrito

No, let čmeláka asi není o hněvu, pokud ho někdo neloví :)

Pedrito

Jako třeba ženu (symbolicky duši) stíny mysli(í).