Poměřování koulí

Založil Pedrito, 2025-12-01 05:25

Předchozí téma - Další téma

0 Uživatelů a 1 Host prohlíží toto téma.

Pedrito

CitaceChlapci vy si tu normálně poměřujete koule s tím, kdo z Vás jak dlouho vydrží v meditaci  :D , k čemu je to dobrý?

Není to dobrý, jak známo, v mrazu pindík se zmenšuje... :)

Pedrito

Což ovšem nemá s tantrou pranic společného :)

Jen taková bdělost k událostem těla...

Pedrito

Miloval jsem jeden badžan - Jago Kundalini Ma. Asi to není na síti... A v jedný sloce zní "jantra tantra pujitam"..

Občas musím říct sebekrásnější písni stop! Neb by omrzela, znít furt v hlavě. Ale týhle jsem to nikdy neřek. Neb najednou zazněla a zas utichla...

Pedrito

Učitele hledat dnes netřeba, personifikoval se v kolektivní hlas... A je potřeba ho hledat -  paradox. Pedro zajuchal, když Jarka řekla něco o podivnosti. Nevím zda si toho někdo všim...

Suchá metodika vede do suchýho hrobu. Viď Honzame ;)

Pedrito

Ještě mi to nezdrhlo z paměti, když jsi se na VP dušoval Honzame, že Miroslavovi naprosto věříš, vyjádřil jsi mu solidaritu ve chvílích, kdy do něj všichni tloukli..

A ty nejsi někdo, kdo střídá takový názor, jak ponožky ;)

Pedrito

Miroslav jde po sve cestě a Honzam po honzamové.
Nalákal jsem tě sem, neb že dáme řeč o Kundalini. Ale bylo tu víc lidí, tak co o tom říkat?

Je to jediná Bohyně, kterou můžeš cítit. Otevírá čakry. K čemu jsou líbezné květiny, když je nezaleješ svou láskou? Uvadnou.

Pedrito

Duchovno není žádná suchoprdelnost, je to radost života. Linkovat si taje, není k ničemu, ta linka poznání všeho je pro osobu destruktivní. Ne ale z přirozena, nýbrž náložemi věděních.
Jsou to vymyšlené světy, Ra a Abraham, stačilo mi jediné slovo Poli, abych do toho nešťoural.
Zdravím ji v nebesích a smutním, že své obrazy, vůbec jí nenapadlo je galerovat... Přitom byly tak nádherné. Ne její črty nadvědomí, ale i to měla od přírody.

Pedrito

Říkám ti Paradoxy krásnooká, zapomeň na vše, co ses kdy o duchovnu dozvěděla, i co jsem kdy já muk. Rozděláme oheň, až budem s Honzamem soutěžit, kdo vydrží. Tipuju to, že třetí den by moh odpadnout. A přiložíme to vše na Havan.