Nová éra

Založil Pedrito, 2025-11-26 04:24

Předchozí téma - Další téma

0 Uživatelů a 2 Hosté prohlíží toto téma.

Paradoxy

No jo, ono je to jednoduchý. Pravdu, kterou mluvili, tak ji i žili.  :)

Pedrito

Co jsem za ta fórová léta pochytil, byli u nás tři veřejnější Mistři. Vacek, Tomášovi, a Minařík. Ti první dva vím, že začínali u Drtikola. A měli se rádi. Nevím proč se jejich osazenstvo rozhádalo. Minařík nevím, zda se znal s Drtikolem, to se ke mě nedoneslo. Ale borec to byl 👍

Když se někdo s upřímným zaujetím začne zabývat duchovní cestou, vidá-li se jakoukoli z nich, dle prvních sympatií, chybu neudělá. I když už tu nejsou, zanechali díla svých cest. A jsou jedni z posledních, co tu cestu prošli důkladně.

Od rychlokvašoprdů "zachraň se, kdo můžeš."

:)

Jarka

Minařík se s Drtikolem znal, nebyl to ale myslím jeho učitel. Byl  individualista, k poznání došel svou vlastní cestou. Moc hezká je jeho autobiografie "Kéčara", tu jsem ale četla někdy před 25 lety ,tak by si zasloužila oprášit.  "Přímá stezka" byla první duchovní knihou, která se ke mně dostala.

Paradoxy

Kéčaru bych si taky ráda přečetla, jen se mi zatím nedostala do ruky, mám doma od něj cestu k dokonalosti a světlo géniů, ale nějak hlouběji jsem nečetla, snad jen jsem je prolistovala. Zaslechla jsem, že se s Minaříkem znala snad i Míla.