Výjeky do hmly

Založil Pedrito, 2025-09-24 04:39

Předchozí téma - Další téma

0 Uživatelů a 1 Host prohlíží toto téma.

Pedrito

Hmmm, něco na tom čoveče Jano je, mít celý fórum jen pro sebe  :smiley_piano:
Snad na mě Evulína, Paradoxy a Miroslav semtam dohlédne, abych z toho dočista nezvlčel :smiley_partyanimal:

Evulína

Citace od: Pedrito kdy 2025-09-24 04:39Hmmm, něco na tom čoveče Jano je, mít celý fórum jen pro sebe  :smiley_piano:
Snad na mě Evulína, Paradoxy a Miroslav semtam dohlédne, abych z toho dočista nezvlčel :smiley_partyanimal:

To víš že jo,kontrola musí bejt 😁

Paradoxy

Citace od: Pedrito kdy 2025-09-24 04:39Hmmm, něco na tom čoveče Jano je, mít celý fórum jen pro sebe  :smiley_piano:

Neboj, postaráme se o tebe :D .

Pedrito

Pedrito

Hledět na vše neosobně, je možný, včetně důrazu na osoby, co to neumí... A tím jsou obelhávány - tím, "ty už to máš" (protože já to mám, a tak to maj všichni).. Tahle sorta "neosobních" vykladačů je na tom hůř než žebráci pod mostem...

Jo o tom ten článek až tak není. Je to jako dělat vše po tmě, i světlo si představovat a věci v pokoji. Tady je hajzlík, tady umyvadlo, postel, žena, muž, mimi... A tu nějak v zakopnutí - kde z paměti vypadlo polínko - narazí čék hubou o nějakej čudlík na stěně. A rozsvítí se lustr. A čék čumí jak puk...

Démoni jsou věcí podvědomí, peklo, atd... A bylo by nepravdivé tvrdit, že nejsou.. Neb půl pravdy je stejné, co půl lži.
A držák toho je myšlenka "já a věčnost" (tedy i pomíjivost) - "já a osvícenost" (a tedy i temnota) - atd... Je to jen myšlenka, každá má dvě strany, a bez ní není pojmologie - nic pojmenovatelného, ani to nic.. - O to nejde, hodit do toho držku a zatuhnout... Ale uvědomit si to dobrý je. Jinak může čék brblat písma až do haleluja.

A je úplně jedno jestli v tom "sebe a významu" bude mít na hubě zip anebo zvučet óm..