Info

Založil Pedrito, 2024-02-21 21:24

Předchozí téma - Další téma

0 Uživatelů a 1 Host prohlíží toto téma.

Pedrito

PS. Což neznamená, že spolu musí lidé souhlasit. Jen to znamená, že se za rozdílné názory nemusí ponižovat.

Pedrito

Současně se prý tato odvěká látka (komunikace, která nikam nevede) vyučuje na Inspiruj, čili naštěstí není potřeba ji tahat jinam :)

Miroslav

Citace od: Pedrito kdy 2025-10-03 17:41Současně se prý tato odvěká látka (komunikace, která nikam nevede) vyučuje na Inspiruj, čili naštěstí není potřeba ji tahat jinam :)

Přesně tak. Tady je posezeníčko,
pohádáníčko je na inspiruj.  :)

Pedrito

Jj. Jo, tak jsem zatím něco přešoup do "sklípku", témata v něm se na nástěnce nezobrazují. Sklípek je normal přístupný ve fórech. Když v něm někdo nějaké téma oživí, šoupnu to na nástěnku :)

Pedrito

Otestuju dnes registraci, jestli po nedávné aktualizaci smf jádra fakčí. Tak tu přibudu jako "údržbář", a budu se tak přihlašovat při správě webu :smiley_paint:

Pedrito

Sloučil jsem dokupy témata Poezie a Básničky, snad ti to Paradoxy nebude vadit :)

Básniček bude asi všude možně víc, bych je tam šoup taky, kdyby se mi chtělo je dohledávat ::)

Pedrito

Tak ještě změna, to téma "Básničky" jsem obnovil, neb mi došlo, že tam Paradoxy asi chtěla psát svoje texty, a já jí do toho začal cmrndat :smiley_whistle: