PARADOXY JAK JI NE-CHCETE ZNÁT...

Založil Paradoxy, 2025-04-27 19:43

Předchozí téma - Další téma

0 Uživatelů a 2 Hosté prohlíží toto téma.

Pedrito

Evuli jsem osobně taky neviděl, ale pár hovorů jsme měli. Ona má ráda Edit Piaf, a něčím mi ji vždy připomíná. S Darou jsme taky founem hodili řeč. Má opravdu křišťálově podmanivý hlas :)

Paradoxy

No a proč bysme nemohli jet za Mírou (teda jestli by nás chtěl vidět)? Já se tě fakt nebojím, ale když jsou správný konstelace hvězd, bejvám divoká a dělám hovadiny a pak by ses mohl bát ty mě :D

Pedrito

Kdybys se mnou Paradoxy chtěla dát zvuk, tak mi napiš číslo. Klidně i s Miroslavem dám řeč. Jinak tu už asi nikdo není, Petra se smazala... Když jsme mluvili o těch závislostech, buď já, nebo Miroslav, nebo oba, jsme jí museli hnout žlučí... Měl jsem radost, že se tu objevila.. a záhy adios. Byl jsem smutný. Ale co už.

Paradoxy

Petra je Petra, nemám k tomu co dodat :) . Sama bude vědět nejlíp co u sebe proč a jak.

Pedrito

Mě zněla hezky a tvrdě. Ale vím, že v životě tvrdá nebyla a není. Už na inspiruj psát nebudu... Ani komentovat proč, nejde to snad ani definovat :)

Paradoxy

Však dělej co a jak chceš :)

Pedrito

Citace od: Paradoxy kdy 2025-11-30 16:44Však dělej co a jak chceš :)
To nejde, já chci brázdit moře. Ale nemám loď.. ;D

Leda nějakou zabrat ::)

Paradoxy

Kdybych zapomněla, tak radši píšu dopředu😀. Přeji nám všem hezké prožití vánočních svátků a klidné usebrání se do nás samých. V čase vánočním je ta láskyplná a soucitná energie vnímatelná více než kdy jindy, tak načerpejme sílu do dalších dní :smiley_love_heart:

Pedrito

Ahoj, a hezké vánoce vespolek  :smiley_merrychristmas: