Inspiruj

Založil Pedrito, 2025-01-06 16:21

Předchozí téma - Další téma

0 Uživatelů a 3 Hosté prohlíží toto téma.

Paradoxy

Citace od: Pedrito kdy 2026-03-08 15:57Proto nejspíš se děje tvorba a v ní ta evoluce. Jedno bez druhého spontánně tvoří různorodé. Jako když umělec maluje obraz, či skládá píseň, o miliónech barev a tónů. Realizuje se v nich. Těžko kdo ví, jak božské toto dělá, je to jeho přirozenost.
No já vím, jak to božské dělá, my jako jednotlivci jsme toho spolutvůrci a spolubořiči v každém jednom omamžiku. Není to jen o nekonečné evoluci, ale i o involuci, tedy opaku evoluce.

Pedrito

Já myslím, že to dělá vibratonicky  :smiley_angelmusic:
Ale je to jen má myšlenka ;D

Pedrito

Citace od: Paradoxy kdy 2026-03-08 16:57
Citace od: Pedrito kdy 2026-03-08 15:57Proto nejspíš se děje tvorba a v ní ta evoluce. Jedno bez druhého spontánně tvoří různorodé. Jako když umělec maluje obraz, či skládá píseň, o miliónech barev a tónů. Realizuje se v nich. Těžko kdo ví, jak božské toto dělá, je to jeho přirozenost.
No já vím, jak to božské dělá, my jako jednotlivci jsme toho spolutvůrci a spolubořiči v každém jednom omamžiku. Není to jen o nekonečné evoluci, ale i o involuci, tedy opaku evoluce.
Paralela. To řekla vědma v matrixu, "vše co vzniklo, musí zaniknout." Nebo tak nějak.

Paradoxy

Jojo, na to nám stačí pozorovat život, aby nám to došlo :)

Paradoxy

Koukám, že okolo Jany byla zase mela, udělali jste docela dobrej tlak, tak snad ten protitlak nebude tak silnej a třeba jí to dojde, i když já osobně jejímu prozření moc velkou šanci nedávám, no uvidíme třeba to klapne :) .

Pedrito

No zastavil jsem se. Ale dlouho se nezdržím. :-)