Je možné vytvořit svět míru?

Založil Petra, 2025-04-03 11:41

Předchozí téma - Další téma

0 Uživatelé a 1 Host prohlíží toto téma.

durodara

Citace od: Paradoxy kdy 2025-04-06 07:53
Citace od: durodara kdy 2025-04-05 21:25
Citace od: Paradoxy kdy 2025-04-05 21:22
Citace od: durodara kdy 2025-04-05 21:14
Citace od: Paradoxy kdy 2025-04-05 20:21
Citace od: durodara kdy 2025-04-05 20:06
Citace od: Paradoxy kdy 2025-04-05 19:01Ty seš ale vtipálek :)

Vtipálek je moje alter-ego...

Jó je vidět, že sršíš vtipem ...spíš to na mě působí tak, že rád mateš cizími výrazy, což je pro vzájemné pochopení spíš na škodu než k užitku.

Není lepší si občas přiznat, že něco nevím a od srdce se tomu zasmát nebo tak něco?  :)  :)

Jestli je alter-ego pro tebe cizí výraz, tak česky je to podobné známému "mé druhé jé".
Naštěstí mám gůgl a pro případ, kdy cizímu výrazu nerozumím, ho použiju. Tady je spíš problém, že se jaksi nevidíme, tak těžko odhadnu, jak to myslíš...

Můžeš se spolehnout, že vždy jako ta přirozeně česká "smějící se bestie..."

Vyspali jsme se do nového dne, už tě to přešlo?  :)

Nějak nevím, co přesně.
Ale pokud to bylo tvým přáním, tak určitě ano.
Přání se plní nejen o Vánocících...

Evulína

Nepřejde, Paradoxy, nepřejde. Nikdy  :)

Paradoxy

Citace od: Evulína kdy 2025-04-06 08:38Nepřejde, Paradoxy, nepřejde. Nikdy  :)
Tak si holt budu muset zvyknout  :D

durodara

Zkuste se pečlivě zamyslet nad tím, co v tomto videu uslyšíte - a potom chvíli pozorujte cvrkot okolo...

Můj odhad je, že nic lepšího, jako volební agitka, než informace odezřené ze života, neexistuje...

:smiley_bellydancer:

Miroslav

Citace od: durodara kdy 2025-04-29 11:03Zkuste se pečlivě zamyslet nad tím, co v tomto videu uslyšíte - a potom chvíli pozorujte cvrkot okolo...

Můj odhad je, že nic lepšího, jako volební agitka, než informace odezřené ze života, neexistuje...

To je teda rozumbrada. Je to nejspíš určeno pro ty hloupější posluchače, kterým to asi mluví z duše.

Výroba granátů a dalších zbraní v Evropě začíná sílit protože Rusko zaútočilo na Ukrajinu a stále útočí a vyhrožuje i dalším evropským státům.
Evropa v obranných schopnostech, rozmazlená bezpečnostním deštníkem USA silně zaostala ve zbrani za Ruskem a v dané situaci je třeba obranyschopnost a nezávislost Evropy rachle dohnat. Nikdo nepředpokládal, že Rusko začne ve velkém válčit v Evropě a usilovat o obnovení sféry vlivu, který mělo SSSR. Takže takové kecy, že Evropa nechce mír na Ukrajině aby vydělávala na výrobě zbraní a pod. jsou naprosto demagogické kecy.

Co se týče bytů, tak obyvatelstva u nás ubývá a stále se staví nové byty, takže počet bytů na obyvatele stále přibývá.
Za totáče náš kamarád se svojí manželkou a dvěma dětmi bydleli v jedné místnosti rozděleného bytu a s druhou částí obývanou jinou rodinou měli společný záchod a koupelnu. Tři roky marně čekali v pořadníku na byt. Kamarád byl právník a nechal se tedy zaměstnat na magistrátu jako právník magistrátu. Díky tomu jim magistrát konečně přidělil byt v paneláku.
Dnes - moje dcera se dvěma dětmi se rozvedla, mají střídavou péči o děti a to tak, že dcera bydlí ve svém bytě, bývalý manžel v jiném bytě a děti samy bydlí ve třetím bytě (v nájmu). Přitom oba bývalí manželé pracují ve školství, takže mají zhruba průměrný příjem.
Děti nechtějí bydlet s rodiči a rodiče zůstávají ve velkých bytech sami, takže roste očet m2 obytné plochy na obyvatele

"150.000 pracujících nemá kde bydlet" To žijí pod mostem??

Zajímavé jsou také plakáty Socdem. Tam stojí Zaorálek  a nápis: "Třináctý důchod, klidné vánoce". Nebo na dalším plakátu Socdem: "Ochrana před chudobou - Zvýšit platy minimálně o 1O.OOO,- Kč".

No nezvol to.

Koho ty budeš Dorko volit? A nebo to necháš jen na nás, zhypnotyzovaných veřejnoprávními médii?

Pedrito

Pedrito

Já toho Svatoše teda neposlouchal, to by tam musel být nějaký lákavý obrázek, třeba

Pedrito

Škoda že nejdou volit duchové, volil bych Švandrlíka

durodara

Citace od: Miroslav kdy Dnes v 00:10
Citace od: durodara kdy 2025-04-29 11:03Zkuste se pečlivě zamyslet nad tím, co v tomto videu uslyšíte - a potom chvíli pozorujte cvrkot okolo...

To je teda rozumbrada. Je to nejspíš určeno pro ty hloupější posluchače, kterým to asi mluví z duše.

Výroba granátů a dalších zbraní v Evropě začíná sílit protože Rusko zaútočilo na Ukrajinu a stále útočí a vyhrožuje i dalším evropským státům.
Evropa v obranných schopnostech, rozmazlená bezpečnostním deštníkem USA silně zaostala ve zbrani za Ruskem a v dané situaci je třeba obranyschopnost a nezávislost Evropy rachle dohnat. Nikdo nepředpokládal, že Rusko začne ve velkém válčit v Evropě a usilovat o obnovení sféry vlivu, který mělo SSSR. Takže takové kecy, že Evropa nechce mír na Ukrajině aby vydělávala na výrobě zbraní a pod. jsou naprosto demagogické kecy.

Co se týče bytů, tak obyvatelstva u nás ubývá a stále se staví nové byty, takže počet bytů na obyvatele stále přibývá.
Za totáče náš kamarád se svojí manželkou a dvěma dětmi bydleli v jedné místnosti rozděleného bytu a s druhou částí obývanou jinou rodinou měli společný záchod a koupelnu. Tři roky marně čekali v pořadníku na byt. Kamarád byl právník a nechal se tedy zaměstnat na magistrátu jako právník magistrátu. Díky tomu jim magistrát konečně přidělil byt v paneláku.
Dnes - moje dcera se dvěma dětmi se rozvedla, mají střídavou péči o děti a to tak, že dcera bydlí ve svém bytě, bývalý manžel v jiném bytě a děti samy bydlí ve třetím bytě (v nájmu). Přitom oba bývalí manželé pracují ve školství, takže mají zhruba průměrný příjem.
Děti nechtějí bydlet s rodiči a rodiče zůstávají ve velkých bytech sami, takže roste očet m2 obytné plochy na obyvatele

"150.000 pracujících nemá kde bydlet" To žijí pod mostem??

Zajímavé jsou také plakáty Socdem. Tam stojí Zaorálek  a nápis: "Třináctý důchod, klidné vánoce". Nebo na dalším plakátu Socdem: "Ochrana před chudobou - Zvýšit platy minimálně o 1O.OOO,- Kč".

No nezvol to.

Koho ty budeš Dorko volit? A nebo to necháš jen na nás, zhypnotyzovaných veřejnoprávními médii?

Trošku se domnívám, že Dorka, a mnoho dalších, bude vědět, že existuje vnitřní pravdivost, která "vidí" skutečnost napřímo, a ne optikou osobních dojmů. Problémem trošku je snaha ÚS naše volby vůbec nepovolit. Chápu, že tahle snaha ti uniká, ale ve své podstatě je to spouštěč úplně nepředvídatelných potoků krve v ulicích. A to, s hypnózou určité skupiny nedobrovolných dárců své vlastní krve, souviset opravdu bude. Myslím si, že je nutné udělat vše pro to, aby tento směr vývoje vůbec nenastal - ale k tomu potřebuje člověk vlastní odpovědnost za své myšlenky. Ta se ale v ryze zpolitizovaných médiích, honosících se adjektivem veřejnoprávní, trestá.