Co mě šmrnclo cestou do nosu

Založil Evulína, 2025-03-09 10:33

Předchozí téma - Další téma

0 Uživatelé a 1 Host prohlíží toto téma.

Evulína

Hückelovy vily v Novém Jičíně. Včerejší krásně strávená sobota.

Pedrito

Je to krásná fotka dvanácti prstů. Ale malinká vidí ůplně něco jiného.. Z pozice dlaně je to estétka, umělkyně...

Paradoxy

Tohle chytit nechcete :D

Evulína

Citace od: Pedrito kdy 2025-06-01 13:18Je to krásná fotka dvanácti prstů. Ale malinká vidí ůplně něco jiného.. Z pozice dlaně je to estétka, umělkyně...
Malinká je Ondrášek, kluk a určitě bude hudebně založený. Jeho maminka (dcera) je umělkyně, i jeho tatínek :-)

Evulína

Paradoxy, co to je? Úhoř? Já se v tom nevyznám :-)

Pedrito

Citace od: Paradoxy kdy 2025-06-01 13:24Tohle chytit nechcete :D
By mě zajímalo, jestli dá pusu. Já bych ho teta sníst nemoh. Ale možná to je princesna.

Paradoxy

Citace od: Evulína kdy 2025-06-01 13:36Paradoxy, co to je? Úhoř? Já se v tom nevyznám :-)

Jojo úhoř, měl asi metr a vytáhly ho starší děti. Nejmenší chytla asi půlmetrovýho, ťuknul jí spláveček a najednou to jelo, tak jí říkám sekni. Sekla a navíjela a bojovala s prutem a já jí říkám, to není možný, máš tam něco velkého. Chudák s ním zápolila, ale jako správný rybář ho dostala. Tátovi pro změnu přistál na nástražce dvoumetrovej sumec, místní legenda, byl rád, že nepřerval vlasec, sumec to pustil, toho by z vody nedostal.

Paradoxy

Citace od: Pedrito kdy 2025-06-01 13:40
Citace od: Paradoxy kdy 2025-06-01 13:24Tohle chytit nechcete :D
By mě zajímalo, jestli dá pusu. Já bych ho teta snít nemoh. Ale možná to je princesna.
Nechtěla bych od něj pusinku, má docela ostrý zoubky :)  Jednou jsem ho jedla a je to zvláštní chuť, taková nasládlá...

Pedrito

Uhoři jsou legendární. Ale u nás nemaj baterky. Kdyby měly, no... po silonu by ten výboj asi nešel.

Ale dle mě, žrát elektrickýho úhoře, chtělo by to uzemění.

Paradoxy

Citace od: Pedrito kdy 2025-06-01 13:59Uhoři jsou legendární. Ale u nás nemaj baterky. Kdyby měly, no... po silonu by ten výboj asi nešel.

Ale dle mě, žrát elektrickýho úhoře, chtělo by to uzemění.
Oni i ti naši úhoři můžou být nebezpeční. Je potřeba si po ulovení pořádně umýt ruce, jejich krev je pro nás nebezpečná. Já tak chytrá nejsem, řekl mi to muž, když jsme je chytli...

Pedrito

Oj, to mi skoro připomělo tu japonskou delikatesu Fugu. V jedné prý je jedu na dvacet dospěláků. A že je to jedna z nejčastějších příčin smrtí japonců. Páč to jsou vášniví jedlíci. Ale fugu není prdel, myslím že se na to i studuje, jak se najíst a nezabít :)

Evulína

Vranov nad Dyjí