Procházky a obrázky

Založil Pedrito, 2025-03-05 09:06

Předchozí téma - Další téma

0 Uživatelé a 1 Host prohlíží toto téma.

Pedrito

A lepčí neořezávat ale zkomprimovat, dva mega furt dobrá kvalita. I jedno mega, takže můžeš dát i dva obrázky do jednoho příspěvku nebo čtyři, když bude mít jeden půl mega :)

Miroslav

Byly jsme teď v Kutné hoře a Honzamovi jsem tam odtud přivezl dva obrázky k jeho neoblíbené moudrosti

"Memento mori"

honzam

Díky. Jestli ještě nezemřel, tak pozdravuj kamaráda černého mága.

Miroslav

Citace od: honzam kdy 2025-04-16 19:29Díky. Jestli ještě nezemřel, tak pozdravuj kamaráda černého mága.

Rádo se stalo, vyřídím  :)

Pedrito

Menu :-)

Miroslav

Tip na výlet

Les, který vás pohltí zaživa: v Hoia Baciu mizí lidé, čas i signál

Uprostřed rumunských lesů existuje místo, kde se zastavují hodinky, ztrácí paměť i lidé. Hoia Baciu děsí i ty, kteří v duchy nevěří.
Už při prvním vstupu do lesa Hoia Baciu se prý děje cosi zvláštního. Jako by se krajina uzavřela do vlastního světa – tichého, podivně statického, nekomunikujícího. Návštěvníci popisují, že se zde mění vnímání času, mizí orientace a že mobilní signál náhle zcela selže. Kompasy zde selhávají a přístroje vypovídají službu.

https://udalostiextra.cz/zahady/les-ktery-vas-pohlti-zaziva-v-hoia-baciu-mizi-lide-cas-i-signal/50264/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=sekce-z-internetu#dop_ab_variant=0&dop_source_zone_name=hpfeed.sznhp.box

Pedrito

Trochu z ruky :D

Nj, ty rumunský hvozdy, to je samej upír...

No, ale kdo ví.. Byli tam jednou na velkym vandru dva kámoši bráchové.. a prošli i to Sedmihradsko. A krom přátelskejch semtam vesničanů, prý nikde ani zub...

Pedrito

Poslal mi strejda, jak byli nakupovat slepice :-))

Paradoxy

Není nad čas strávený u vody... :)

Pedrito

A s kachničkami v našem brčálníku za rohem :D

Paradoxy

Taky tu je spousta kachniček :)

Paradoxy

Jdou před ní miminka...

Pedrito

Já dnes ráno žas nad malými labuťátky, už nová generace, co byly loni malincí, už jsou matky a fotři. Ale tihle malincí jsou divě krásní. Neco vznešeného, když se ti bimbaj přes cestu :)

Pedrito

Vida, tak ta "naše" cyklo kočka je nakonec kocour.

Pedrito

Už jsem to sem někam vkládal.. tak ať je jméno a kocour pohromadě :)