Stav společnosti

Založil Pedrito, 2025-02-20 21:24

Předchozí téma - Další téma

0 Uživatelé a 1 Host prohlíží toto téma.

Miroslav

Rozhodl se popsat český národ a strhla se šílená mela. Lidé zavalili Hynka Čermáka urážkami

Herec Hynek Čermák (52) rozhodně nepatří k těm lidem, kteří se bojí říct svůj vlastní názor. Nyní se rozhodl popsat, jak aktuálně vidí českou společnost.

,,Mám pro vás dobrou zprávu. Pracuji každý den v jiném českém městě. Navštěvuji tam ty nejzaplivanější hospody a musím říct, že Česká republika je plná inteligentních a empatických lidí. Sprostí hejtři žijí jen na sítích," nechal se herec, který je známý i díky svému charismatickému hlasu, slyšet na sociální síti.

Toto video ale strhlo doslova lavinu emocí. Lidé v komentářích herce zavalili urážkami. ,,Vypadáte dost nemocně, nepomohla ani mladá milenka. Nemáte se plést do politiky," zní v prvním komentáři a další se začaly hrnout jako voda z protržené přehrady.

,,Radši toč filmy, který stejně s tebou stojí za ho..." ,,Do hospody nechodím, ale i přesto jsi pro mě hovado," lidé tak vlastně potvrdili hercova slova. Samozřejmě se našli i takoví lidé, kteří s Hynkem souhlasí. ,,Hynku, jste dobrej, nenechte se otrávit těma lidma tady. Bojujete s větrnými mlýny."

Evulína

Větrsné mlýny...
To mi připomnělo rozhovor Igora Chauna s MUDr. Janem Hnízdilem, který také vystupuje a vyjadřuje se k politické situaci, společenské atd.
Na závěr jejich rozhovoru se Igor ptal p. Hnízdila, jestli nemá z toho, k čemu se vyjadřuje, pocit, že bojuje s větrnými mlýny.
Hnízdil odpověděl tak, že mě to hluboce zasáhlo.
Říkal, že až bude odcházet z tohoto světa, bude vědět, že udělal, co bylo třeba a rád by odcházel s čistým svědomím.