Výkřiky do tmy

Založil Pedrito, 2025-01-26 12:47

Předchozí téma - Další téma

0 Uživatelů a 1 Host prohlíží toto téma.

Evulína

Citace od: Paradoxy kdy 2025-06-29 07:50
Citace od: Evulína kdy 2025-06-28 23:58Moudrá kráva.🙈
Co? Z černý ovce se stala moudrá kráva?  :D
Já.

Paradoxy

Evulína

Pořád stejná písnička. Zase jsem se rozpila a je mi blbě jak fyzicky, tak psychicky.

Paradoxy

Jéje, co s tím? Stalo se to,zpátky to nevezmeš. Je to, jak to je...

Já pro změnu lítám v odmítání a přijímání zároveň, je to docela tlak jako to tvoje....no asi nejlepší bude s z toho neposr.... :)

Evulína

Vybírejte si pečlivě své přátele. Měli by být stejně usměvaví jako vy, mít stejnou vášeň pro život a trpět stejnou duševní poruchou ...

Miroslav

Není nad to, v Rusku bydlet v přízemí, maximálně v prvním patře...

Viceprezident ruské společnosti Transněfť zemřel po pádu z okna

.....
Od roku 2022 zahynulo za záhadných okolností už vícero ruských prominentů, včetně představitelů ropného a plynárenského průmyslu, přičemž mnoho z nich vypadlo z oken.

https://www.novinky.cz/clanek/zahranicni-evropa-viceprezident-ruske-spolecnosti-trasneft-zemrel-po-padu-z-okna-40528814#dop_ab_variant=0&dop_source_zone_name=novinky.sznhp.box&source=hp&seq_no=1&utm_campaign=&utm_medium=z-boxiku&utm_source=www.seznam.cz

Pedrito

Jsem celej vykouk o půlnoci mezi 3 a 4 :D Ale klubat ven jsem se prý začal za pět minut 24.. říká máma. Tak mě zapsali do trojky.

Evulína

Citace od: Pedrito kdy 2025-10-05 11:26Jsem celej vykouk o půlnoci mezi 3 a 4 :D Ale klubat ven jsem se prý začal za pět minut 24.. říká máma. Tak mě zapsali do trojky.
A vnímáš se více ve 3 nebo 4 nebo je to tak napůl?

Pedrito

No, v rámci tohohle článku bych to klonil víc k tý trojce.. jen ten multitasking moc nedávám ;D

Ale jinak tyhle mediální numerolohříčky beru s rezervou, ono vždycky něco sedí a něco ne. Schválně mrkni na další dny, a jestli ti z každého nebude něco vlastní a něco cizí?

Evulína

Dívala jsem se na dny všech z rodiny a hlavní charakteristiky sedí u všech.

Pedrito

Tak to je dobrý.. se vám to sešlo v tom stylu výkladu :)

Paradoxy

Já jsem 20ka, teda jenom dnem narození :D