Pro Evulínu, i když tu není

Založil Pedrito, 2024-10-27 10:21

Předchozí téma - Další téma

0 Uživatelů a 2 Hosté prohlíží toto téma.

Pedrito

Což je poetické :)

Ale jinak ověřuji svý dlouhý vedení, asi před třiceti lety mě trk beran motýl (tak jsem mu říkal) do zadku... A teprv teď mám otlacěnej zadek.

Pedrito

Z toho my logici usuzujeme, že se dožijeme o třicet let více. Akorát nevíme, kdy to bude, když už máme po třicítce.

Proto jsem vypočítal konstantu věčnosti a nazval jí dle skromného objevitele Nestrovo oné.

Kde to mám, tady jsem to měl... Prostě dělíš jedničku nulou, to ti i AI odmítne spočítat. Což je známka nadčasové geniality.

Kroužek (nula) a tyčka (jednička)... Takže je to průnik, a jde o rychlost. Nulu ve dvě dé si lze představit jako rákosníčkův rybník a jedničku Rákosníčka. A ta rychlost jeho skoku je přímo úměrná průniku hladinou. Je to velmi proměnné. Proto je ta konstanta tak důležitá, ano - Žbluňk.

Pedrito

Citace od: Paradoxy kdy 2025-11-30 11:51
Citace od: Pedrito kdy 2025-11-30 11:47
Citace od: Paradoxy kdy 2025-11-30 11:29Zase ta tantra, ráda bych sehnala kvalitní texty, ale kde nic tu nic, no ale vlastně chápu, proč se to nedá dohledat. Není to pro všechny oči a uši...
Může to s nepřipraveným zamávat, tak jako se mnou zamávalo vše, co mi v pravdě došlo, jenže jinak to holt nejde, když pravdu tak se vším všudy a ne nějaký sluníčkový iluze.

Evi jak seš na tom? Drž se, často na tebe myslím.
Nic takového nikde nenajdeš, musela bys za Mistry na doporučení, do Himaláje. Tady ti o tom něco řekne Miroslav, není tu nikdo fundovanější k tomu.

Je starší než já a má za sebou toho víc, vidí to jasněji a přesně. Pedro není učitel a nikdy být nechtěl, je to šprýmař  :smiley_baseball:
Jo seš šprýmař :D , učitele nehledám, spíš zase trochu víc toho pochopení pravdy...cesta samotářského objevitele pravdy je těžká, o to víc si té cesty vážím, ale pomoc zvnějšku taky nemusí být marná...
Ovšem šprýmuju vážně, šprýmovitě vážím, mám ve špajzu starou váhu a krabičku závaží. A dnes jsem to vytáh, bacen ideou rovnováhy... No, vpravo mě z ničeho nic napadlo fouknout do misky. Kdysi jsme měli reflexi vzájemnou. Takže na to musím přes fuk do pravé misky... Což znamená, že ta strana je příliš aktivní (tohle psaní tomu dává za recht). Přesněji je to pravé srdce - Ráma. Kdo je Ráma? Odvaha, ctnost.. Takže mi v tom něco hapruje. A teď čtu, že v úterý jdu k zubaři... A ta pravá strana už to mrška tušila, a působila sevřením srdce vpravo. A když to vím, tak se do tý čakry kouknu, a nechám profoukat, poprosím Šakti. :)

Furt chceš jít do Tantry?

Miroslav

Tak co Evulíno, jak to jde? 

Evulína

No, týden abstinuji. Uvidíme. A v té abstinenci jsem psychicky v cajku. :-)

Miroslav

Citace od: Evulína kdy 2025-12-08 10:13No, týden abstinuji. Uvidíme. A v té abstinenci jsem psychicky v cajku. :-)

To se bude zlepšovat!

Tak tady máš něco krásného za odměnu :-)